“Μπαμ” με Βασίλιεβιτς η Νίκη

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Νίκη Βόλου, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, στη Νίκη θα συνεχίσει την καριέρα του ο 27χρονος Σέρβος μέσος Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο στον Διαγόρα Σεβαστής.

Ο Βασίλιεβιτς αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ήρθε στην Ελλάδα την περίοδο 2010-11 για λογαριασμό της Κοζάνης, στην οποία αγωνίστηκε δύο χρόνια και κατέγραψε 57 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική, ενώ πέτυχε και πέντε γκολ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία δύο χρονιές στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, με τον οποίο πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην ομάδα της Άρτας έπαιξε σε 43 παιχνίδια, σημειώνοντας και 10 τέρματα.
Το περασμένο καλοκαίρι πήγε στον Διαγόρα Σεβαστής, με τον οποίο αγωνίστηκε φέτος σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος (στο μοναδικό που δεν έπαιξε ήταν το χθεσινό με τη Νίκη), εκ των οποίων στα 11 στη βασική ενδεκάδα. Πέτυχε και τέσσερα γκολ.
Πρόκειται για πολύ καλό «δεκάρι», γνώστη της κατηγορίας, ο οποίος έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Διαγόρα.
Η ανακοίνωση της Νίκης αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Μπράντισλαβ Βασίλιεβιτς.
Ο Βασίλιεβιτς αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Καραϊσκάκη και μέχρι σήμερα, στον Διαγόρα Σεβαστής.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις