Η ανακοίνωση- απάντηση του Άρη Μελ. στον ΑΟ Σκιάθου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Μελισσατίκων με την οποία απαντά σε προηγούμενη ανακοίνωση της Σκιάθου (εδώ) και τοποθετείται σχετικά με το μεταξύ τους εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής. Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:

«Από τον Α.Ο Σκιάθου εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τον εξ αναβολής αγώνα Α.Ο Σκιάθου –Α.Σ. Άρης Μελισσατίκων , την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γ. Μιτζέλος. Επειδή τα όσα αναφέρονται σε αυτή εκτός από εντελώς αναληθή και πιθανόν υποβολιμαία είναι και προσβλητικά για τον σύλλογό μας, επισημαίνουμε τα παρακάτω ,αποκαθιστώντας την αλήθεια.
Ο συγκεκριμένος αγώνας που αναβλήθηκε εξαιτίας της απεργίας των ναυτεργατών στις 3-4 Δεκεμβρίου , αρχικά προτάθηκε να γίνει την Πέμπτη 19/1/17. Όμως δεν ορίστηκε λόγω της προηγηθείσας κακοκαιρίας αλλά και των ενδεχόμενων παρόμοιων καιρικών συνθηκών τη συγκεκριμένη ημέρα. Αρκετά νωρίτερα ενημερώσαμε την Ε.Π.Σ.Θ ότι αν συμφωνούσαν και οι γηπεδούχοι μεταβαίναμε στη Σκιάθο στις 23 ή 29/12/16. Η πρόταση απορρίφθηκε από τους διοικούντες της Σκιάθου για συγκεκριμένους λόγους που επικαλέστηκαν και ως γηπεδούχοι είχαν αυτό το δικαίωμα.
Ας μην μας κατηγορούν λοιπόν ως υπεύθυνους των αναβολών!
Η περίπτωση μετάβασης με θαλάσσιο ταξί μέσω Κατηγιώργη όντως προτάθηκε , αλλά την αποκλείσαμε , πιστεύουμε δικαιολογημένα ,ως κοπιώδη και δαπανηρή. Εξάλλου η συγκεκριμένη μετάβαση είναι για τα σωματεία προαιρετική.
Η συνάντηση δεν διεξήχθη στις 19/1/17 παρά τον αρχικό σχεδιασμό την Ε.Π.Σ.Θ και της δικής μας έγκαιρης προσπάθειας ώστε να εξασφαλίσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές άδειες από τις εργασίες τους ,θεωρώντας δεδομένο τον ορισμό της. Προτάθηκαν στη συνέχεια από την διοργανώτρια αρχή ως νέες ημερομηνίες η 26/1 ή η 2/2 με προτίμηση στην πρώτη , καθώς η δεύτερη ήταν οριακή στην ολοκλήρωση του Α΄ γύρου και μια ενδεχόμενη νέα αναβολή θα μετέφερε όλο το πρωτάθλημα πίσω. Ζητήσαμε από την Ε.Π.Σ.Θ. περιθώριο ως την Παρασκευή 20/1 για να δούμε πότε θα ήταν δυνατότερη η μετάβασή μας λόγω των εργασιακών ή άλλων υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών μας. Μέσα στο παραπάνω όριο ενημερώσαμε για την διεξαγωγή του αγώνα στις 26/1 , ημερομηνία που προέκρινε και η Ε.Π.Σ.Θ. επειδή στενεύουν τα χρονικά περιθώρια .Όσον αφορά τους ισχυρισμούς για την διεξαγωγή του αγώνα με κοινή συμφωνία στις 2/2 , βεβαιώνουμε ότι ποτέ δεν υπήρξε επαφή και συνεννόηση μεταξύ των δύο διοικήσεων.
Τους λόγους για τους οποίους ο Α.Σ. Άρης «καίγεται» να γίνει το παιχνίδι και τις αόριστες «εξυπηρετήσεις» που θεωρούνται από τους διοικούντες της Σκιάθου «κοινό μυστικό», εμείς ειλικρινά δεν τους γνωρίζουμε και αν θέλουν ας μας τους αποκαλύψουν για να τους μάθουμε και εμείς. Τόσο αυτοί οι «λόγοι» και οι εξυπηρετήσεις , όσο και τα υπονοούμενα , στη συνέχεια της ανακοίνωσης της Σκιάθου, για αδιαφανείς και κατακριτέες συμπεριφορές , με πιθανές σχέσεις διαπλοκής , επιβάλλεται να γνωστοποιηθούν με συγκεκριμένα στοιχεία , ονόματα, σωματεία, φορείς κ.λ.π , διαφορετικά οι αναπόδειχτες καταγγελίες κινούνται στη σφαίρα της συκοφαντίας και της ανυπόστατης κατηγορίας, πράξεις που συντελούν ποινικό αδίκημα.
Τέλος στην αναφορά για το παλλαϊκό προσκλητήριο προς τον κόσμο της Σκιάθου στον συγκεκριμένο αγώνα , συμφωνούμε για το «βροντερό παρόν» κι έτσι πρέπει να είναι ο φίλαθλος κόσμος. Μας προβληματίζει όμως η αναφορά για «ΣΚΙΑΘΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ…..» μέσω της οποίας εμμέσως πλην σαφώς παραπέμπει σε εχθρικό κλίμα για την ομάδα μας , μέσα και εξω από τον αγωνιστικό χώρο για αυτό και επικαλούμαστε την παρέμβαση της διοργανώτριας αρχής , όπως μεριμνήσει για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή τυχόν εκτρόπων. Επίσης προτιθέμεθα να λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ασφάλεια της αποστολής.
Πιστεύουμε όμως ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν υιοθετούνται από τον φίλαθλο κόσμο ενός τόπου που ανέδειξε έναν Παπαδιαμάντη κι έναν Μωραϊτίδη.
Το Δ.Σ.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις