Μπαρτολίνι: «Τελείωσε η υπομονή μου»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Για την επιλογή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή και να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα μίλησε στο Μetropolis 95,5 o Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός επεσήμανε ότι απάντησε αρνητικά στον Άρη, γιατί σέβεται τον Γηραιό και επέλεξε την «Ελαφρά Ταξιαρχία», γιατί ήθελε να μεταβεί στην Αθήνα και να αγωνιστεί σε μία ομάδα με οργάνωση.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το λόγο που έφυγε από τον Ηρακλή:
«Ήταν απόφαση που έπρεπε να πάρω. Δεν ήθελα να φύγω, αλλά δεν ήταν τωρινό το πρόβλημα που υπήρχε από τον Ιανουάριο. Είχα προβλήματα. Έχω οικογένεια έχω, άλλες προτεραιότητες δεν εξαρτώνται όλα από εμένα. Έκανα υπομονή. Δεν μου άρεσαν το πώς μου συμπεριφέρθηκαν. Δε με σεβάστηκαν».

Για το ποιοι ήταν οι άνθρωποι που δεν του συμπεριφέρθηκαν καλά:
«Δεν θέλω να αποδώσω κάπου τις ευθύνες. Ο Καγιούλης προσπαθούσε να δώσει λύσεις και πριν ένα χρόνο έκανε το ίδιο και ο Παπαθανασάκης. Έκανα υπομονή αλλά δεν κατάφερα να υπομείνω άλλο, γιατί έχω οικογένεια και έπρεπε να δω τι θα κάνω».

Για το τι κρατάει από την παρουσία του στον Ηρακλή:
«Κρατάω πολλά καλά. Υπήρχαν καλές στιγμές παρόλο που δεν ήταν καλές οι τελευταίες. Πάντα θα έχω στην καρδιά μου τον Ηρακλή, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και να προσφέρω μετά το τραυματισμό μου. Χρειάζεται βοήθεια ο Ηρακλής, χρειάζεται βοήθεια από τον κόσμο του. Aξίζει να σωθεί. Κρατάω επίσης τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό».

Για το εάν μπορεί να σωθεί ο Ηρακλής:
«Είναι δύσκολο, αλλά έχει πιθανότητες. Είναι σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια και πρέπει να νικήσει για να έχει και η ομάδα καλύτερη ψυχολογία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει και μακάρι να τα καταφέρει».

Για το εάν υπήρχε πρόταση από τον Άρη και γιατί επέλεξε να πάει στον Απόλλωνα Σμύρνης:
«Ναι, είχα πρόταση από τον Άρη, αλλά δεν πήγα γιατί σέβομαι τον Ηρακλή. Η οικογένειά μου επίσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα να πάμε στην Αθήνα. Εγώ έβλεπα στον Απόλλωνα μια ομάδα με οργάνωση και ήθελα να ξεφύγω από τα προβλήματα οργάνωσης που με ταλαιπώρησαν. Επίσης η ομάδα κυνηγάει ένα μεγάλο στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».

Για το εάν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του το ότι θα βρει γνωστούς εκεί:
«Ναι, μίλησα με τον Ρομάνο και τον Μυροφορίδη. Μου είπαν καλά λόγια για την ομάδα και την οργάνωσή της. Να επαναλάβω ότι δεν πήγα για οικονομικούς λόγους αλλά για την οικογένεια μου».

Για το τι θα έλεγε στον κόσμο του Ηρακλή:
«Αισθάνομαι λύπη που έφυγα έτσι, γιατί ήμουν και αρχηγός, δεν είχα άλλη επιλογή. Ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου, τον Παντελίδη, τον Παπαδόπουλο, όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται στην ομάδα. Μακάρι να σωθεί. Εγώ ακόμη και εάν πάω στη Αργεντινή, για την Ελλάδα θα σκέφτομαι τον Ηρακλή. Γιατί ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία. Λυπάμαι, αλλά τελείωσε η υπομονή μου».