Κάλεσμα του Απόλλωνα Λάρισας για τον αγώνα με την Νίκη

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους Λαρισαίους φιλάθλους, να συμπαρασταθούν στην ομάδα στον αγώνα της 15ης εξ αναβολής αγωνιστικής που δίνει την Τετάρτη (25/01), στο γήπεδο Φιλιππούπολης με αντίπαλο την Νίκη Βολου.
Η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλων ενα αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής Λάρισας χρειάζεται την μαζική στήριξη και συμπαράσταση από τους Λαρισαίους φιλάθλους, στην δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλει για να επιστρέψει στις νίκες και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά του, προς την επίτευξη των στόχων του και σ’ αυτή την προσπάθεια θέλει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, στο πλευρό του.

Η δυναμική που αποκτά η ομάδα μας αγωνιζόμενη στο γήπεδο Φιλιππούπολης, είναι τεράστια και οφείλει να την εκμεταλλευτεί.

Για αυτό και η εικόνα του, θα πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο κάθε Λαρισαίος φίλαθλος να συνδράμει με την φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του και πάντα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, στην προσπάθεια για κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Με φωνή και χειροκρότημα εμψυχώνουμε τους παίκτες να πάρουν τη νίκη και προστατεύουμε την ομάδα μας.

Όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι την Τετάρτη (25/01) και ώρα 3 μμ. στο γήπεδο Φιλιππούπολης, για μια ακόμη περήφανη νίκη αξιοπρέπειας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις