Και επίσημα στον Απόλλων Λάρισας ο Μουταφτσίσκι

Tην απόκτηση του Ράτκο Μουταφτσίσκι ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας. Ο 27χρονος Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός είναι η τέταρτη μεταγραφή που πραγματοποιεί ο η ομάδα της Λάρισας μετά από αυτές των Καρακατσάνη, Μηνά και Σκούπρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Radko Mutafchiyski (Ράντκο Μουταφτσίσκι).
Το “φλερτ” με τον Mutafchiyski μετουσιώθηκε σε γάμο καθώς, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ολοκληρώθηκαν και οι διαπραγματεύσεις που έντυσαν τον πρώην άσο της Λέφσκι στα “κυανόλευκα”.

Ο Radko Mutafchiyski είναι γεννηθείς στις 11 Μαίου 1989 στην Βουλγαρία, έχει ύψος 1.90 και διακρίνεται για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα μας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς καλοσωρίζουν τον Radko στην “κυανόλευκη” οικογένεια και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του στόχου μας.

Το δελτίο του Radko Mutafchiyski εκδόθηκε κανονικά και τέθηκε έτσι ήδη στην διάθεση του τεχνικού μας, κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, για το ματς με την Νίκη Βόλου, την Τετάρτη (25/01, 3μμ.) στο γήπεδο Φιλιππούπολης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις