Αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή με προθεσμία επιστροφής!


Μοιράσου το άρθρο

Ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Ηρακλή για τη μη εξόφληση των οφειλομένων στον Νίκο Πουρτουλίδη. Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ότι από τον «Γηραιό» αφαιρούνται τρεις βαθμοί, καθώς παρήλθε η προθεσμία των τριών εργάσιμων ημερών που είχε δοθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Βέβαια, ο Ηρακλής μπορεί ακόμα να «σώσει» τους τρεις βαθμούς, αν προβεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη (1/2) στην εξόφληση του ποδοσφαιριστή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια αρχή ξεκαθαρίζει ότι οι αναμετρήσεις του «Γηραιού» ορίζονται κανονικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 18/1/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και την Τετάρτη 1/2/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.
Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις