Βασίλιεβιτς: «Ψηλότερα με τη Νίκη» (video)

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Νίκης πραγματοποίησε ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς σήμερα (24/01) το μεσημέρι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της βολιώτικης ομάδας μίλησε στην κάμερα του goalpost.gr, τονίζοντας πως στόχος του είναι να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε η Νίκη να ανέβει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς στο goalpost.gr:

Για το πώς προέκυψε η αποχώρησή του από τον Διαγόρα και η μεταγραφή του στη Νίκη

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Χθες (24/01) μετά την προπόνηση το αποφασίσαμε. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να πω κι ένα ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα μου. Στη συνεργασία μας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Έψαξα για την επόμενη ομάδα μου, μίλησα πρώτα με τη Νίκη και συμφωνήσαμε.

Τώρα είμαι εδώ μέχρι τέλος της σεζόν και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα μπορούμε. Στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Για τη νέα του ομάδα

«Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και ο δικός μου στόχος είναι να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω. Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε βαθμολογικά γιατί αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε λίγο πίσω. Στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν

«Ο κόσμος να περιμένει πως θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα. Αυτό μπορώ να πω, τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις