Μέσα ο Βασίλιεβιτς, εκτός ο Βέργος (η αποστολή)

Την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί αύριο το μεσημέρι στη Φιλιππούπολη για να αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής, τον Απόλλωνα Λάρισας, ανακοίνωσε ο Στέφανος Ξηροφώτος μετά την μεσημεριανή προπόνηση. Σ’ αυτή συμμετέχει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, ενώ εκτός έμεινε ο Γιάννης Βέργος που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο 28χρονος Σέρβος παρά το γεγονός πως έκανε μόλις μία προπόνηση με την νέα του ομάδα είναι έτοιμος να προσφέρει και υπολογίζεται από τον προπονητή του ακόμη και για το βασικό σχήμα. Ναουμίδης και Παρασκευαΐδης επιστρέφουν στην αποστολή αλλά και στην 11αδα της ομάδας τους μετά την έκτιση της ποινής της μίας αγωνιστικής, λόγω καρτών.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την κυανόλευκη αποστολή είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Τσιανάκας, Αλεξανδρής, Κόκκας, Χουζούρης, Σκοπελίτης, Μέτσε, Μαλακασιώτης και Βασίλιεβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις