Ο νεαρός Π. Αποστολίδης στο Διαγόρα

Μια μεταγραφή ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αποτελεί και σημαντική επένδυση για το μέλλον, έκανε η ομάδα του Διάγορα Στεφανοβικείου, εντάσσοντας στο δυναμικό της ένα 17χροονο παιδί με πλούσια σωματικά προσόντα, αλλά και πολλές εμπειρίες για την ηλικία του. Πρόκειται για τον…

κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Αποστολίδη, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Αστέρα Ριζομύλου και ήδη έχει κάνει πέρασμα από αρκετές σημαντικές ομάδες, με τους ανθρώπου του Διαγόρα να τον καλωσορίζουν πλέον στο δικό τους Σύλλογο.
Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση οι παράγοντες της ομάδας του Στεφανοβικείου ευχαριστούν για τη συνεργασία τον Παναγιώτη Κόκκα και του εύχονται καλή συνέχεια.

Η ανακοίνωση αναλυτικά
«Η Διοίκηση του Α.Ε.Σ. “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” ανακοινώνει τη μεταγραφή στο σύλλογο του Παναγιώτη Αποστολίδη.
Ο Παναγιώτης είναι 17 ετών, ύψους 1.90, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αστέρα Ριζομύλου, ενώ είχε σύντομα περάσματα από τον Ρήγα Φεραίο και το τελευταίο τετράμηνο στους Νέους Αθλητές Νίκης. Αξιοσημείωτο ότι μέχρι πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΘ.
Η Διοίκηση του Συλλόγου καθώς και οι προπονητές Μιχάλης Βαγγόπουλος & Κατερίνα Τσιρδάνη καλωσορίζουν τον Παναγιώτη στην ομάδα και του εύχονται υγεία αλλά και πίστη στην επίτευξη των στόχων του, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Τέλος η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Παναγιώτη Κόκκα για τη συνεργασία που είχαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες και του εύχεται καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις