Χωρίς Σπαθή ο Ρήγας με Μαύρους Αετούς

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των παικτών του Ρήγα για το αυριανό (25/1, 15.00) παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη Κυριακή.

Ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χρήστο Σπαθή, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Ο αρχηγός του Ρήγα θα είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του στον αγώνα με τον Διαγόρα στις 29/1, καθώς ακολουθεί και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας για την ομάδα του Βελεστίνου.
Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με την τεχνική ηγεσία να πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση, καθώς η ομάδα καλείται να δώσει, μετά από αγωνιστική απραξία ενός μήνα, τρία ματς σε μία εβδομάδα.
Θυμίζουμε, πως ο Ρήγας στον πρώτο γύρο εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μία ισοπαλία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ έχει κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, μεταξύ αυτών και τον Απόλλωνα Λάρισας και τη Νίκη.
Αποστολή δεν ανακοινώθηκε από τον Λάκη Μπακάλη, καθώς η 18αδα θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις