Ενισχυμένη για την ΝΙΚΗ στη Φιλιππούπολη (pregame)

Με στόχο το τρίποντο που θα την κρατήσει σε «λογική» απόσταση από την κορυφή και θα της δώσει το ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα παραταχθεί η Νίκη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Έχοντας βάλει την εσωστρέφεια στην άκρη κι έχοντας επικεντρωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό πλάνο του Στέφανου Ξηροφώτου, το βολιώτικο συγκρότημα θα επιχειρήσει να ανατρέψει τα δεδομένα και να μπει και πάλι με αξιώσεις στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η απόκτηση του Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς έχει επαναφέρει την αισιοδοξία στο κυανόλευκο στρατόπεδο καθώς είναι κίνηση που δείχνει πως η Νίκη δεν θα παρατήσει πρόωρα τα όπλα και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Μία νίκη στη Λάρισα είναι βέβαιο πως θα λειτουργήσει ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα και θα συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις γύρω από την ομάδα καθώς ο στόχος της ανόδου θα αποκτήσει και πάλι σάρκα και οστά.

Ενισχυμένη στη Φιλιππούπολη

Η Νίκη θα πρέπει να εμφανίσει βελτιωμένη αμυντική λειτουργία σε σχέση με το παιχνίδι στο Βατάν κόντρα στον Διαγόρα, αν θέλει να φύγει αλώβητη από τη Φιλιππούπολη. Η επιστροφή των Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου τίθενται και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα: Χουζούρης, Σκοπελίτης και Βασίλιεβιτς, με τους δύο τελευταίους να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Στην 20μελή αποστολή που θα μεταβεί στον γειτονικό νομό για την αναμέτρηση, δεν μετέχει ο Γιάννης Βέργος που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών. Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Τσιανάκας, Αλεξανδρής, Κόκκας, Χουζούρης, Σκοπελίτης, Μέτσε, Μαλακασιώτης και Βασίλιεβιτς.

Χωρίς Πέντα ο Απόλλων Λάρισας

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης.

Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Μαρτσέλο Πέντα, την θέση του οποίου στην 19άδα παίρνει και ο Χρήστος Αγρόδημος, ενώ εκτός έμεινε και ο Θάνος Γιαννακόπουλος, τον οποίο αντικαθιστά ο Γιάννης Κολοβός. Και όλα αυτά σε σχέση με την λαρισινή αποστολή στην Λευκάδα. Ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής μεταθέτει το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού της λαρισινής ομάδας, Ράντκο Μουταφτσίσκι, για την Κυριακή.

Στην αποστολή του Απόλλωνα μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Κολοβός, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Καρακατσάνης, Μηνάς, Διβανές, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος και Συράκος.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο κ. Ιωάννης Μπλούνας με βοηθούς τους κ.κ. Στυλιανό Καραγιάννη και Βασίλειο Καλύβα όλοι από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Περίανδρος Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις