Γ. ΦΑΣΟΥΡΑΚΗΣ: «Στο Κύπελλο όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά…»

Δηλώσεις για τον σημερινό ημιτελικό (ΕΑΚ, 14:30′) έκανε ο προπονητής του Σαρακηνού Γιάννης Φασουράκης, που ανέφερε ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, αν και διευκρίνισε ότι η ομάδα του έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, λόγω του ότι αγωνίζεται στην έδρα της. Ωστόσο, τονίζει ότι ο θεσμός του κυπέλλου παγκοσμίως είναι ο θεσμός των εκπλήξεων κι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά…

Οι δηλώσεις αναλυτικά:
Θεωρώ ότι είναι δυο ισοδύναμες ομάδες. Έχουν κοινή αφετηρία, καθώς προέρχονται από μακροχρόνια αποχή από τις γιορτές και την κακοκαιρία, έχουν εντελώς διαφορετική εικόνα ως ομάδες σε σύγκριση με το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς υπήρξαν προσθήκες ποδοσφαισιρτών και είναι αλλαγμένες από τότε.
Παίξαμε από ένα ματς πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή και οι δυο κερδίσαμε εύκολα.
Εύχομαι να γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι, γιατί και η εικόνα που έχουν δείξει οι ομάδες που βάζουν αλλά και δέχονται πολλά γκολ, θα βοηθήσει σ’ αυτό. Ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος.
Φαβορί δεν υπάρχει, διότι παγκοσμίως ο θεσμός του κυπέλλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, οπότε δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Ίσως εμείς να έχουμε ένα μικρό αβαντάζ λόγω έδρας, αλλά αυτά δεν υπάρχουν όταν ξεκινήσει το παιχνίδι.»
Για το Σαρακηνό υπάρχουν οι δεδομένες απουσίες των Βαλωτή και Κωνσταντάκου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ οι Σαμαράς και Νιαώτης είναι αμφίβολοι με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις