Επέστρεψε ο Χίσα στον Ρήγα, θέλει νίκη με Μαύρους Αετούς (pregame)

Έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά είναι οι παίκτες του Ρήγα για το σημερινό (25/1, 15.00) παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς.


Μόνο λίγες ημέρες έμεινε εκτός ομάδας ο Κέβιν Χίσα. Ο 21χρονος μέσος είχε εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Ρήγα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει τις υποχρεώσεις του και από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις των «κυανολεύκων».
Βέβαια, είναι στην κρίση του Λάκη Μπακάλη να τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή για το σημερινό ματς, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Σπαθής λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή στην 18άδα του Στέργιου Μπακάλη για επαγγελματικούς λόγους και του στρατευμένου Κώστα Γουτούλη.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι σίγουρα οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Γιώργος Χατζής, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
* Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Λάμπρος Παπαργυρίου, με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Θεοδώρου και Ιωάννη Μηνούδη από την ΕΠΣ Πιερίας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.