Λ. Μπακάλης: “Πονηρό” το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς

Στον Ρήγα αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, κοιτάξουν μπροστά αφού σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Γ’ Εθνικής με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Μαύρους Αετούς. Σαφώς ο Ρήγας διαθέτει περισσότερη ποιότητα από το συγκρότημα του νομού Τρικάλων και υπό φυσιολογικές συνθήκες έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Όμως η υπερπροσπάθεια από τον αγώνα της Κυριακής ίσως να έχει καταπονήσει τους ποδοσφαιριστές, με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη να ελπίζει ότι αυτό δεν θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερία «Θεσσαλία»: «Είναι γεγονός ότι τα παιδιά κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα επειδή μείναμε 10 στον αγωνιστικό χώρο από πολύ νωρίς έπρεπε να τρέξουν περισσότερο για να καλύψουμε όλους τους χώρους. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι κόντρα στους Μαύρους Αετούς θα ανταπεξέλθουμε στη διαχείριση της κούρασης.
Το συγκεκριμένο ματς θα το χαρακτήριζα… πονηρό. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας. Χρειάζεται να επιδείξουμε δύναμη, πάθος και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αν θέλουμε να κερδίσουμε. Στην προσπάθειά μας αυτή ελπίζω ότι θα έχουμε στο πλευρό μας το φίλαθλο κοινό του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών. Περιμένω από τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» και να χειροκροτήσει τα παιδιά της ομάδας που το αξίζουν μετά και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις