Γκολ και θέαμα με Θεσπρωτό θέλει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει σήμερα (25/1) στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Θεσπρωτό, θέλουν να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και θα περιμένουν την έκβαση του αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τη Νίκη, για να δουν αν θα βρεθούν στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που παρουσιάζεται αδύναμη φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το παιχνίδι δεν χρειάζεται προσοχή. Ο Τίμος Καβακάς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Δημήτρη Σουάνη, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ, ενώ παράλληλα εξέτισε και την ποινή της μιας αγωνιστικής, που «κουβαλούσε» από την προηγούμενη ομάδα του, τη Δόξα Δράμας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να τον δούμε να ξεκινά στο βασικό σχήμα. Αντίθετα, ο Λόρι Κέρι δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή, καθώς έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ανακοίνωσε την 18αδα του σημερινού αγώνα, καθώς θα επιλέξει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Τίμος Καβακάς είχε προαναγγείλει πως θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που θα πρέπει κάποιοι παίκτες να μην καταπονηθούν, τη στιγμή που ακολουθεί την Κυριακή και τρίτο παιχνίδι σε διάστημα μιας εβδομάδας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Ιστιαία.
Επίσης, παραμένει άγνωστο με ποια διάταξη θα παρατάξει την ομάδα, αν δηλαδή ο Ολυμπιακός θα παίξει με έναν ή δύο επιθετικούς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κατσούλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Στουρνάρας, με τον Ιωαννίδη να παίζει στην αριστερή πλευρά. Οι Ζώνας και Ντόικιτς θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Από εκεί και πέρα τις υπόλοιπες έξι θέσεις διεκδικούν οι Σταύρου, Οικονόμου, Πότσι, Μουκάμ, Δωματάς, Μασάντο, Σουάνης, και Φλίγκος.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Τοροσιάδη και Αθανάσιο Μποζατζίδη από τη ίδια ένωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις