Νέο “στραβοπάτημα” για Πύδνα, 1-1 με Τηλυκράτη

Εννέα βαθμούς απέχει πλέον η Πύδνα Κίτρους από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά και το νέο της «στραβοπάτημα», εντός έδρας, με τον Τηλυκράτη, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής με τον οποία ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Κόλα στο 22′ και άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Σιδέρη ενώ η Πύδνα δεν κατάφερε κάτι περισσότερο παρά να ισοφαρίσει σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καθάριου στο 74′.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά μετά το 0-1 φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 32′ με τον Τζελάι ενώ η Πύδνα ανέβασε την απόδοσή της στο β’ ημίχρονο και πίεσε, ιδιαίτερα μετά το 1-1 του Καθάριου, χωρίς όμως να πετύχει την ολική ανατροπή. Στη σημαντικότερη στιγμή ύστερα από την ισοφάριση, ο τερματοφύλακας Καραγκούνης απομάκρυνε σουτ του Πιαστόπουλου στο 90′, κρατώντας το 1-1.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν Στυλιανός με βοηθούς τους Μπάλα και Αλεξόπουλο, όλοι τους από τα Τρίκαλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Τσατσαρής, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης (46′ Καθαριος), Γ. Κυπαρίσσης, Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης (85′ Πιαστόπουλος), Ιορδανίδης, Καραγκούνης.
Τηλυκράτης 2014 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τζελάι, Καταγής, Μπαλής, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης (46′ Καλογέρης), Κοντογιάννης, Σιδέρης, Μακρυγιάννης (78′ Βασιλείου), Παπαδόπουλος (89′ Βρεττός).

Πηγή: katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις