Τ. Καβακάς: Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε…

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τίμος Καβακάς, στη συνέντευξη που ακολούθησε μετά το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό τόνισε πως η ομάδα του κρατά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, έχοντας αργή ανάπτυξη. Αναφέρθηκε επίσης και στην αποχώρηση του Γιάννη Κωστόπουλου, ενώ είπε πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει άλλους δύο ποδοσφαιριστής στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά:

 

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κρατάμε μόνο τη νίκη και συνεχίζουμε, βλέποντας το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μετρά είναι ότι κερδίσαμε. Μέσα σε τρεις μέρες παίξαμε το δεύτερο παιχνίδι, δεν είχαμε καλό ρυθμό, είχαμε αργή ανάπτυξη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι κι αν και κερδίσαμε εύκολα, η εικόνα μας υστέρησε από την προηγούμενή μας εμφάνιση.
Λόγω της αργής ανάπτυξης ο αντίπαλος προσανατολιζόταν πάρα πολύ καλά. Ήταν μια ομάδα που μας πίεσε ψηλά. Είχαμε αργή ανάπτυξη από πίσω, η μπάλα έφτανε αργά και με μεγάλη δυσκολία μπροστά. Βελτιώσαμε λίγο την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε όμως φρεσκάδα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν ήμασταν αποφασισμένοι, ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως όλα της κατηγορίας.
Καταφέραμε και πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, κερδίσαμε και τη δεδομένη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε.
Μετά το 3-0 η ομάδα πρόσεξε πιο πολύ μέσα από φάση κατοχής να διατηρήσει τη μπάλα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.
Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι ήμαστε ένα πόντο πίσω από την κορυφή. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στην πρώτη θέση. Στα πέντε παιχνίδια που βρίσκομαι στην ομάδα αντιμετωπίζουμε αρκετές δυσκολίες. Θεωρώ ότι η ομάδα πλέον έχει την ποιότητα. Ψάχνουμε για άλλους δύο παίκτες για να ενισχυθούμε. Επειδή βλέπουμε το μέλλον, νομίζω ότι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτήσουμε άλλους δύο ποδοσφαιριστές.
Χάσαμε έναν βασικό ποδοσφαιριστή (σ.σ. Κωστόπουλο) και καλούμαστε μέσα σε πέντε μέρες να αναπληρώσουμε το κενό. Είναι απαραίτητο να αποκτήσουμε έναν κεντρικό αμυντικό και επειδή πολλά έχουμε ακουστεί, εγώ αυτό που έχω να τονίσω είναι, πως την Δευτέρα έγινα γνώστης μιας ειλημμένης απόφασης εκ μέρους του ποδοσφαιριστή, ότι φεύγει από την ομάδα. Το μεσημέρι έγινε γνωστή η απόφασή του και το απόγευμα ταξίδευε για τη Δράμα.
Κανένας νοήμων προπονητής δεν αφήνει έναν βασικό του ποδοσφαιριστή να φύγει, τη στιγμή που προσπαθούμε να αποκτήσουμε ακόμη έναν παίκτη. Για ποιο λόγο βγήκε προς τα έξω όλη αυτή η κακία, δεν γνωρίζω. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του.
Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη δική μου θέση και τη θέση της διοίκησης. Δεν ήταν θέμα διοίκησης ή προπονητή. Ήταν θέμα ειλημμένης απόφασης του ποδοσφαιριστή».

 

Καλιαμούρης: Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό
Από πλευράς Ολυμπιακού δηλώσεις έκανε ο βοηθός προπονητή του Θεσπρωτού, κ. Καλιαμούρης. Τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε στα ίσια τον Ολυμπιακό και προσπάθησε παρά την ήττα. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Καραϊσκάκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό Βόλου για τη φιλοξενία. Ξέραμε ότι θα έρθουμε σε μια έδρα δύσκολη, με μία ομάδα που είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Πιστεύω ότι παίξαμε στα ίσια, δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Δυστυχώς για μας το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι, γιατί έχουμε ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα μας με τον Καραϊσκάκη και να κοιτάξουμε το μέλλον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις