Ξηροφώτος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα του αγώνα στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος μετά την ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα στη Λάρισα. Ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε πως ήταν καθοριστικά τα τέρματα που δέχθηκε  η ομάδα στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους καθώς οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Μια πολύ δύσκολη μέρα για μας η σημερινή, ένα άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Για το παιχνίδι θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να προηγηθούμε, δεν τα καταφέραμε, δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή και έκλεισε το ημίχρονο.

Εμείς μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να μπούμε με την ίδια διάθεση για κάτι καλό, όμως τα δυο τέρματα σε διάστημα δυο λεπτών έκριναν το παιχνίδι και εμείς από εκεί και πέρα πετάξαμε λευκή πετσέτα. Ένα αποτέλεσμα αποτυχημένο για μας και η έκταση του σκορ κάνει ακόμα μεγαλύτερη την αποτυχία».

Σε ερώτηση σχετικά με την μεγάλη διαφορά της Νίκης Βόλου και αν αυτή μπορεί να καλυφθεί στην συνέχεια είπε:

«Έχουμε βρεθεί πολλές φορές με την πλάτη στο τοίχο, πλέον είναι πολύ δύσκολο για μας να καλυφθεί η διαφορά, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, αλλά έχω μάθει να μην τα παρατάω».