Σ. Θεοδοσιάδης: «Δεν στέκομαι στο σκορ»

Χαρούμενος, αλλά παράλληλα μετρημένος και σοβαρός εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του με 5-0 απέναντι στην Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε ότι η ομάδα του έχει μπροστά της 15 τελικούς μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης και όπως είπε ευελπιστεί η ομάδα του να κόψει πρώτη το νήμα στις 21 Μαΐου που τελειώνει το πρωτάθλημα.

Τέλος ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κόσμο που βρέθηκε στην Φιλιππούπολη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής για το επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σάκη Θεοδοσιάδη:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες των δυο ομάδων για την παρουσία τους σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ένα αθλητικό καθαρό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, όσον αφορά την δική μας ομάδα συγχαρητήρια στα παιδιά, μια δίκαιη νίκη, νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Την Κυριακή για μας ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, έχουμε μπροστά μας 15 τελικούς και επικεντρωνόμαστε εκεί.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σήμερα δεν μπήκαμε πολύ καλά, η Νίκη μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο, ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, εμείς προηγηθήκαμε στο 30’ και στην επανάληψη τα δυο γρήγορα γκολ ουσιαστικά καθάρισαν και την αναμέτρηση.

Δεν στέκομαι στο σκορ, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, αυτό το παιχνίδι το ξεχνάμε και κοιτάμε το επόμενο με την Φιλιππιάδα όπου από αύριο το μυαλό μας θα είναι σε αυτό το ματς.

Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρά το κρύο και το εργάσιμο της ημέρας βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε. Καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα της Νίκης και τον συνάδελφο μου τον Στέφανο Ξηρόφωτο».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι να περιμένει κάποιος στην συνέχεια από την ομάδα και αν θα υπάρξει άλλη ενίσχυση ανέφερε:

«Όπως είπα τελείωσε ο πρώτος γύρος παίξαμε όλοι με όλους, εμείς κοιτάμε τα επόμενα 15 παιχνίδια και ευελπιστούμε στις 21 Μαΐου που τελειώνει το πρωτάθλημα να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Όσον αφορά μεταγραφικά υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή για το επιθετικό κομμάτι, είναι δύσκολο γιατί εμείς θέλουμε να κάνουμε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού».

πηγή: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις