“Κόλλησε” στο 0-0 με Μαύρους Αετούς ο Ρήγας

Την δεύτερη ισοπαλία στο γήπεδό του, στο φετινό πρωτάθλημα, παραχώρησε ο Ρήγας Φεραίος, μένοντας στο 0-0 με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Οι «κυανόλευκοι» παραμένουν χωρίς νίκη μέσα στο 2017 σε δύο παιχνίδια, καθώς προηγήθηκε η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη Κυριακή με 2-1 στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Βελεστίνου παρουσιάστηκε κουρασμένη από την προσπάθεια που είχε καταβάλει, παίζοντας με δέκα παίκτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, απέναντι σε μια ομάδα που το σημερινό της παιχνίδι ήταν το πρώτο για τη νέα χρονιά, καθώς είχε αναβληθεί το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Ο Ρήγας Φεραίος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, αντιμετώπισε δυσκολίες στο να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Ο Ρήγας στο πρώτο ημίχρονο είχε ορισμένες καλές στιγμές με τους Αλεξίου στο 8′ (σουτ άουτ), Σέττο 24′, Κιπτίου 26′, τα σουτ των οποίων δεν βρήκαν το στόχο.
Οι Μαύροι Αετοί απείλησαν στο 23′ με τον Σκόνδρα, με τον Παπαγιάννη να αποκρούει το σουτ του παίκτη των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας ήταν καλύτερος, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, με κυριότερες αυτές των Χατζηαθανασίου 60′, Σέττου 61′ και 63′, Γκίκα 64′. Στο 67′ ο Παπαγιάννης απέκρουσε το σουτ του Ψυρρή, ενώ στο 73′ λίγο έλειψε να γίνει το 1-0 για τον Ρήγα. Ο Σέττος αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του τερματοφύλακα Θεολόγη, πλάσαρε άουτ, στην καλύτερη επιθετική στιγμή του Ρήγα. Στο 76′ η κεφαλιά του προωθημένου Βουραζέρη δεν βρήκε τον στόχο, ενώ στο 90′ νέα κεφαλιά του Σέτου πέρασε άουτ.
Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας).
Βοηθοί: Θεοδώρου, Μηνούδης (Πιερίας).
Κίτρινες: Μπόρας-Κεχαγιάς.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Μπόρας (53′ Λάμπρου), Γκάγκας, Αλεξίου (85′ Τσελεπής), Κιπτίου, Γεωργατζής, Τζοβάρας, Γκίκας, Σέττος.
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Θεολόγης, Τεντολούρης, Τσιγάρας, Αετόπουλος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου (62′ Καραστέργιος), Ψύρρας (85′ Φλιούκας), Τσιώλης, Γόρδιος (71′ Σιαμπάνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις