Η επιστροφή του αρχηγού στον Άνθιμο Γαζή

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Άνθιμο Γαζή που απέκτησε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Θανάση Κουτσουνίδη. Αυτή είναι 3η μεταγραφή μετά τους Αντρέα Τζήμα και Λέντι Βαλέρα. Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:


«Η σημαία στον ιστό της… Ο επί μιας τετραετίας 2012-2016 αρχηγός της ομάδας των Μηλεών επέστρεψε σπίτι του. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Κουτσουνίδης Θανάσης μετά από ένα μικρό διάλλειμα(έξι μηνών) στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς επέστρεψε στο σύλλογο μας για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για άνοδο στην Α’ τοπική. Ο Κουτσουνίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου αφού έχει μακρά θητεία σε αρκετούς συλλόγους όπως Ίασων Άλλης Μεριάς, Εθνικός Βόλου, ΑΠΟΒ, ενώ αγωνίστηκε και στην Δ’ Εθνική με Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Ριζομύλου. Ήδη ξεκίνησε προπονήσεις και αναμένεται να είναι παρόν και στο Σαββατιάκο αγώνα με την Μακρινίτσα αφού δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Επίσης οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες, τα σωματικά του προσόντα και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά τον κάνουν να ξεχωρίζει και να δίνει μεγάλη σιγουριά πλέον στα μετόπισθεν της ομάδας μας. Καλώσορισες Αρχηγέ…
Επίσης εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν άλλες δυο μεταγραφές, όλες προσωπικές επιλογές του προπονητή κ.Κουρούπη».