Παραιτήθηκε από την Α.Ε. Διμηνίου ο Θωμάς Μακρής

H A.E. Διμηνίου με πολλές δυσκολίες κατάφερε τον περασμένο Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 25/8, αργότερα από κάθε άλλη ομάδα της Α’ κατηγορίας, να ξεκινήσει προετοιμασία και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με προπονητή τον Θωμά Μαρκή.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από πλευράς τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών, προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει καλή πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, να βρίσκεται σε αρκετά καλή βαθμολογική θέση, αν λάβουμε υπόψη τα προβλήματα που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν. Ωστόσο, στην παρούσα φάση και από τη στιγμή που κάποια πράγματα από αυτά που είχε ζητήσει πριν από ένα περίπου μήνα ο προπονητής, προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει απρόσκοπτα και να συνεχίσει με μεγαλύτερες προοπτικές την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, δεν υλοποιήθηκαν, αναγκάζοντας τον Θωμά Μακρή να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Με δηλώσεις του στο goalpost.gr o έμπειρος Βολιώτης προπονητής τόνισε: «Τον περασμένο Αύγουστο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, είχαμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε 15 ποδοσφαιριστές και η ΑΕ Διμηνίου όχι μόνο συμμετέχει στο πρωτάθλημα, αλλά έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία και να βρίσκεται 10 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, αν την περασμένη Κυριακή το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο, θα ήταν στην 7η θέση της κατάταξης. Σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πολλές από τις αντιπάλους ομάδες που είχαν κάνει πολύ καλύτερο σχεδιασμό το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκονται πιο πίσω από το Διμήνι στη βαθμολογία.
Σε δηλώσεις που είχα κάνει πριν τις γιορτές, είχα τονίσει πως θα πρέπει να ενεργοποιηθούν κάποια άτομα, να έρθουν και να πλαισιώσουν διοικητικά την ομάδα και η ΑΕ Διμηνίου να οργανωθεί σε διάφορους τομείς. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να μην υπάρχει γενικός αρχηγός στην ομάδα. Ο ρόλος του προπονητή είναι να ασχολείται αποκλειστικά με την εκγύμναση και προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και όχι να απασχολείται με πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του.
Το Διμήνι είναι ένα ιστορικό σωματείο, από την πλευρά μου έδωσα τα πάντα για να μπει αυτή η ομάδα στο πρωτάθλημα και να εκπροσωπεί την περιοχή του Διμηνίου. Ελπίζω, πως με την κίνησή μου αυτή να ευαισθητοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν κάποιοι, γιατί θα είναι κρίμα αυτή η ομάδα να σταματήσει να αγωνίζεται. Μακάρι να υπάρξει λύση σε διοικητικό επίπεδο, έστω και την τελευταία στιγμή.
Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που καθημερινά έδιναν το «παρών» στις προπονήσεις, δεν μπορώ, ωστόσο, να βλέπω στα μάτια τους την αμφιβολία και την αγωνία για το αύριο. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Για τον λόγο αυτό υπέβαλα την παραίτησή μου. Η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη σε εξέλιξη και εύχομαι, έστω και την τελευταία στιγμή, να υπάρξουν κάποιες προσθήκες στην ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις