Η Σκιάθος πήρε το «τρίποντο»

Σε μια αναμέτρηση ειδικών συνθηκών αναφορικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στον οποίο διεξήχθη, αλλά και τα όσα είχαν προηγηθεί με ανακοινώσεις από τις δυο πλευρές, η γηπεδούχος Σκιάθος επικράτησε του Άρη Μελ με 1-0 και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια της προσπάθειας που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Ενδεικτικό της κατάστασης που…

βρέθηκε ο αγωνιστικός χώρος είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε περίπου με ημίωρη καθυστέρηση, προκειμένου να βελτιωθεί όσο ήταν δυνατό η κατάσταση και να μπορεί υποτυπωδώς να διεξαχθεί ποδοσφαιρική αναμέτρηση. (Σχετικά με την εικόνα του γηπέδου σας είχαμε ενημερώσει με εικόνα και βίντεο, σε σχετικό ρεπορτάζ εδώ)
Το παιχνίδι υποχρεωτικά πήγε στη δύναμη, αφού δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο σε ένα αγωνιστικό χώρο που ήταν κατακλυσμένος από νερά, κυρίως στο α’ ημίχρονο κι εκεί υπερίσχυσαν οι γηπεδούχοι που το ήθελαν περισσότερο.
Σε ότι αφορά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ταξίδεψαν στο νησί αυθημερόν, με 15 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους, η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελούσε μια «υποχρέωση» που έπρεπε να καλυφθεί κι αυτό έγινε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.
Το γκολ που έκρινε το νικητή, σημειώθηκε μόλις στο 8′ όταν μετά από κόρνερ κι αρχική απόκρουση των φιλοξενουμένων, η μπάλα έφτασε στο Ντ. Πρίφτι που επιχείρησε σέντρα-σουτ. Εκεί παρεμβλήθει παίκτης του Άρη, που προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στην εστία της ομάδας του.
Στο 20′ έχουμε ακυρωθέν γκολ για τον Άρη που σκόραρε με τον Γκίνη, ωστόσο αυτό το τέρμα δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Βλάχος υπέδειξε φάουλ στον τερματοφύλακα.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες, όταν στο 75′ ο Ντ. Πρίφτι αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Γιουράκης (85′ Σταμέλος), Έλ. Πρίφτι, Γραβάνης, Αντ. Μπρέγκου, Γ. Τάσος (75′ Μπάμπα), Ντένι Πρίφτι, Σαρρής, Δημητρίου (86′ Ντόρι Πρίφτι), Βεργίνης
ΑΡΗΣ Μ.: Κουρίτας, Τσίρος, Χάνος, Γούτσιος, Γκίνης Γκάγκας, Θεοδοσιάδης, Κάρρος (70 ‘Ιμπρα) Αποστολίδης, Μερμίγγης, Κουτλουμπάσης (80’ Θεοδώρου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις