Συνάντηση με Βασιλειάδη για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχαν σήμερα οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, με θέμα τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού σταδίου. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο Βουλευτής Μαγνησίας του Σύριζα Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης και ο τεχνικός Γιάννης Κουτσοφλίνης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά με τον Υφυπουργό

τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ένα στάδιο, το οποίο παραμένει ανενεργό και δίχως όργανα, από το 2004 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Ο Υφυπουργός άκουσε με ενδιαφέρον όσα του κατέθεσαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας και έδειξε να αντιλαμβάνεται την άμεση ανάγκη που υπάρχει για τον εξοπλισμό του σταδίου. Μάλιστα δεσμεύθηκε πως σε διάστημα δέκα ημερών θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις και να προτείνει λύσεις που μπορούν να υπάρξουν προκειμένου να προχωρήσει το έργο.
Ο ΣΕΓΑΣ, σε περίπτωση που το στάδιο αποκτήσει τον απαιτούμενο εξοπλισμό, είναι διατεθειμένος να μεταφέρει μεγάλο μέρος της δράσης του εκεί. Η διεξαγωγή ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου, πως αν και εφόσον το στάδιο εξοπλιστεί, η ομοσπονδία θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του 2018 για την πόλη του Βόλου.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έκανε γνωστό πως θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το στάδιο και για προπονητικές συγκεντρώσεις, αφού διαθέτει και ξενώνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις