Διαχείριση υλικού από Καβακά εν όψει Ιστιαίας

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής βρίσκει τον Ολυμπιακό στη 2η θέση του 2ου ομίλου με 36 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας και τέσσερις μπροστά από τον τρίτο της κατάταξης Διαγόρα Σεβαστής.

Αναμένεται ένας δυνατός δεύτερος γύρος, όπου κάθε απώλεια βαθμών θα είναι σημαντική για τις ομάδες που μάχονται για την άνοδο, αν και όπως δείχνουν τα πράγματα, η διεκδίκηση του τίτλου είναι κούρσα για δύο (Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Λάρισας)
Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή παρουσία, παρότι κέρδισε εύκολα με 3-0, κατεβάζοντας, μάλιστα, ταχύτητα μετά το 65′, όταν ήδη είχε πετύχει τα τρία τέρματα. Ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση, απέδωσε τη μέτρια εμφάνιση στην έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς παικτών. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ήταν αργή, δεν υπήρχε ταχύτητα και γρήγορη αντίδραση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι συνάντησαν δυσκολίες από μια πειθαρχημένη ομάδα, η οποία πίεζε ψηλά και έκλεινε σωστά τους διαδρόμους.
Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς κατώτερος, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ρήγα στο Πανθεσσαλικό. Οι τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, με τον Φλίγκο να δείχνει πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα, τη στιγμή που εκμεταλλεύτηκε και τις τρεις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πέτυχε τρία γκολ.
Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται την Ιστιαία στο τρίτο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα αρχίσει νωρίτερα, σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια και συγκεκριμένα στις 13.45, για συγκοινωνιακούς λόγους.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα, πλην του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα, ενώ πιθανότατα να δούμε στην αποστολή και τον Λόρι Κέρι, το δελτίο του οποίου είναι έτοιμο από την ΕΠΟ.
Ο Τίμος Καβακάς καλείται να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό, να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, τη στιγμή που πλέον ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις και στις τρεις γραμμές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις