Αποκτά Μανζάνο ο Απόλλων Λάρισας

Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε προσωπικά ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς ο οποίος με αστραπιαίες κινήσεις συμφώνησε και φέρνει στην Ελλάδα για λογαριασμό της λαρισινής ομάδας τον Αργεντινό στράικερ Matias Manzano!

O Manzano ταξιδεύει ήδη αεροπορικώς, με εξασφαλισμένα από τον Απόλλωνα Λάρισας, εισιτήρια, από το Μπουένος Άιρες για Κωνσταντινούπολη και από εκεί αναμένεται να φθάσει τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (28/01) στην Αθήνα από όπου με τον μανατζερ του, θα μεταβεί στην Λάρισα.
Ήδη όμως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένεται μόνον για να ολοκληρώσει τυπικά τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά να ενταχθεί στο ρόστερ του λαρισινού συγκροτήματος.
Πρόκειται για έναν παίκτη – γκολτζή που θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κυανόλευκους” της Λάρισας για 6 μήνες + 1 χρόνο. Ο Manzano είναι γεννηθείς στις 17 Ιουνίου του 1986 στην Cordoba της Αργεντινής και στα τελευταία 34 παιχνίδια έχει πετύχει 16 (!) γκολ ( σεζόν 2015-16: 21 συμμετοχές 12 γκολ με την Deportivo La Guaira) και (δεύτερο 6μηνο 2016-17: 13 συμμετοχές 4 γκολ με την Deportivo Lara)
Ο Manzano προέρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση που τελείωσε στις αρχές του τελευταίου μήνα του προηγούμενου χρόνου, με την λήξη της σεζόν στην Βενεζουέλα, όπου αγωνιζόταν στην Deportivo Lara ομάδα Α ‘ Εθνικής κατηγορίας της εν λόγω χώρας.
Ο Manzano που έχει ύψος 1.82 αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ αλλά και όλης της επίθεσης, διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και αναμένεται μαζί με τον Βασίλη Σαχινίδη να αποτελέσουν το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης του Απόλλωνα Λάρισας..
O Manzano για ένα μικρό διάστημα στο πρώτο εξέμηνο του 2014 είχε περάσει με επιτυχία και από τον Αιγινιακό, στην Football League, σημειώνοντας σε 17 ματς 5 γκολ.
Πηγή: athleticlarisa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις