“Λευκή” ισοπαλία στη Νεάπολη μεταξύ Ηρακλή και Αγ. Παρασκευής

Στο στείρο 0-0 έμειναν Ηρακλής και Αγία Παρασκευή, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο α’ μέρος και τους φιλοξενούμενους να υπερτερούν στο β’ ημίχρονο. Καλές στιγμές για τον Ηρακλή είχαν στο πρώτο ημίχρονο είχαν με κεφαλιά οι Βουρδάκης μετά από σέντρα του Γεωργιάδη και Μαστροπαναγιώτης που δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ενώ σε εκτέλεση κόρνερ…

…του Γεωργιάδη κεφαλιά του Μόκια απέκρουσε ο Μπράνος.
Οι καλύτερες ευκαιρίες που χάθηκαν για την Αγ. Παρασκευή ήταν με τους Βούκωτο στο 54′, Στ. Μαλακασιώτη στο 61′ και Σταματίου στο 80′.
Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι αδικήθηκαν στο δεύτερο μέρος, δεδομένων των ευκαιριών που έχασαν , αλλά και δυο περιπτώσεων στις οποίες εκτιμούν ότι οι διαιτητικές αποφάσεις αδίκησαν ξεκάθαρα την ομάδα τους.
Η πρώτη από αυτές ήταν οφ-σαιντ που καταλογίστηκε στον Βούκουτο στο 71′ πριν βγει σε τετ α τετ. Στη δεύτερη ήταν περίπτωση πέναλτι, σε ανατροπή του Σταματίου στο 93′ εντός της αντίπαλης περιοχής, σε περίπτωση παράβασης για την οποία δεν χωρά καμία αμφιβολία, σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Φασουράκης): Υφαντής, Τσαντόπουλος, Μαραγκός, Μόκιας, Ψαρόμπας (85΄Σινάκης), Βουρδάκης, Σαμαράς, Κίτσιος (67΄Οικονόμου), Γεωργιάδης, Μαστροπαναγιώτης (55΄Σιαμέτης)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Μαλακασιώτης): Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε χούι, Σιγάλας, Παντελόγλου, Στ. Μαλακασιώτης, Μουλιός, Γάκιας (56′ λ.τ. Σταματίου), Μαρμαρινός (46΄Σαμαράς, 90′ Μπαλαμώτης), Βούκουτος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις