Παίκτης της Καρδίτσας ο Χαλκιαδάκης

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας με κάθε επισημότητα, είναι ο Μηνάς Χαλκιαδάκης. Ο 21χρονος επιθετικός,  ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον Πανθρακικό, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλίας, στην οποία θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Μηνάς Χαλκιαδάκης τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Μάγγου, και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/1), με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε πριν απο λίγο και τα τυπικά για την τρίτη προσθήκη της χειμερινής περιόδου στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης που καταβάλει. Η ομάδα απέκτησε και επίσημα τον επιθετικό Μηνά Χαλκιαδάκη 21 ετών που μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν στον Πανθρακικό.

Το δελτίο του όπως και αυτά των Ντεμπελέ και Κρητικού εκδόθηκε απο τα αρμόδια όργανα  όπου δίνει το παρών απο την Τετάρτη ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Ραχαβέλιας κι έτσι και οι τρείς τίθενται στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η Αναγέννηση καλοσωρίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένειά της και εύχεται υγεία και δύναμη για ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις