Λ. Μπακάλης: Συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη

Ο Ρήγας Φεραίος έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα για μεγάλα παιχνίδια και τέτοιο είναι το αυριανό (29/1, 15.00) με τον Διαγόρα Σεβαστής στο στάδιο του Βελεστίνου. Εξάλλου, η ομάδα της Πιερίας είναι μία από τις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου, ενώ παρουσιάζεται και αρκετά ενισχυμένη από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Αναμένεται ένα συναρπαστικό ματς που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αν και αναγνωρίζουν πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους.
Ο τεχνικός τους Λάκης Μπακάλης δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Διαγόρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου με πληθώρα λύσεων σε όλες τις γραμμές. Παράλληλα ενισχύθηκε σημαντικά κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο με παίκτες από το… πάνω ράφι. Ωστόσο, μπορούμε να τον κοντράρουμε και να πάρουμε κάτι από τον μεταξύ μας αγώνα. Βασική προϋπόθεση είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Από κει και πέρα χρειάζεται δύναμη και πάθος εκ μέρους μας προκειμένου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Ολοκληρώνοντας ο έμπειρος προπονητής απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό «παρών» στο αυριανό ματς: «Ασφαλώς και θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους από το Βελεστίνο και τις γύρω περιοχές. Με τις εκδηλώσεις τους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις