«Μείνετε στο πλευρό της ομάδας»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί  τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης. Παράλληλα ζητά συγγνώμη για την βαριά ήττα της ομάδας στην Φιλιππούπολη και κάνει λόγο για προσπάθεια με στόχο να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα ώστε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες μπορεί να δημιουργήσει η ρευστή κατάσταση στη Football League.

H ανακοίνωση:

“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, αφού ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο για την βαριά ήττα της ομάδας μας στην Φιλιππούπολη, τον καλούν να παραμείνει στο πλευρό της!

Οι αναταράξεις είτε αυτές ήταν διοικητικές, είτε αγωνιστικές, είτε εξωαγωνιστικές, πρέπει και θα αποτελέσουν παρελθόν.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την βαριά αυτή ήττα, μας φέρνει σε θέση να απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας στον φίλαθλο κόσμο μας, που θέλουμε να στηρίξει ακόμα περισσότερο τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση.

Η προσπάθεια δεν τελείωσε, πρέπει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να πάμε όλοι μαζί την Νίκη, όσο το δυνατόν πιο ψηλά!

Η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην αμέσως επόμενη κατηγορία (Football League) είναι ρευστή και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Οφείλουμε μέχρι το τέλος να παλέψουμε, υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα που για την ομάδα μας, θα είναι κι ένας “τελικός” ξεχωριστά.

Προσγειωμένοι και χωρίς τα όποια λάθη έχουν γίνει, θα δώσουμε την δική μας “μάχη” και θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν…

Ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μεγάλος και δύσκολος, γι΄ αυτό όλοι μας, επιβάλλεται να σταθούμε ως “ασπίδα” για την ομάδα μας, αψηφώντας και προσπερνώντας κάθε εμπόδιο και πολύ περισσότερο την εσωστρέφεια.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις