Ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ ο Άρης

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Άρης, καθώς επικράτησε κόντρα στον ΟΦΗ με γκολ του Μιλούνοβιτς και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Φωνάζουν για πέναλτι στο Χαντί οι φιλοξενούμενοι!Με τον Νίκο Αναστόπουλο να επιστρέφει στο συνηθισμένο βασικό σχήμα μετά το ροτέσιον του Κυπέλλου και το Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο στο πάγκο του ΟΦΗ, μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν στην ενδεκάδα, τους Ιλιτς, Καράμπελα, Μπαργκάν, Ραούλ Μπράβο και Μπούρμπο, που δεν είχανε παίξει στο Κύπελλο και κόντρα στον Ολυμπιακό, κατάφεραν από νωρίς να μπουν δυνατά στον αγώνα.

Έβαλε τις βάσεις ο Μιλούνοβιτς, κράτησε τον ΟΦΗ ο Δερμιτζάκης!

Στο 8’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν την πρώτη στιγμή του αγώνα, με τον Μιλούνοβιτς να αποφεύγει όμορφα τον Παντίδο και να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Μιλούνοβιτς έκανε την όμορφη κίνηση σαν δεύτερος φορ, πέρασε και τον Δερμιτζάκη και κατάφερε με το αριστερό να γράψει το 1-0 από νωρίς για τον Άρη.

Ακολούθησε ένα γεμάτο 25λεπτό όπου ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ενώ στο 41’ ο Νέτο απείλησε εκ νέου και μετά από κόρνερ, ωστόσο το σουτ του πέρασε άουτ.

Η μοναδική καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43’, με τον Βουό να μπαίνει ωραία στην περιοχή, «έσπασε» την μπάλα, ωστόσο ο Ραούλ Μπράβο κατάφερε να την απομακρύνει.

Στο 45’ ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Συγκεκριμένα έπειτα από στημένη φάση, έγινε η εκτέλεση, με τον Ιντζίδη να πιάνει καλά την κεφαλιά, ωστόσο ο Δερμιτζάκης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση!

Οφσάιντ στο αυτογκόλ του Άρη, πέναλτι ζήτησε ο ΟΦΗ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του Άρη ήταν αρκετά μειωμένη,  γεγονός που παρατηρείται στα περισσότερα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».  Παρόλα αυτά, η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Νέτο να εκτελεί το φάουλ, ο Καράμπελας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να στρώνεται στον αμαρκάριστο Μπαργκάν, ωστόσο ο τελευταίος έκανε ένα εντελώς άστοχο σουτ.

Στο 64’ ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα για τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο Χαντί εκτέλεσε το φάουλ, ο Παντίδος έκανε το σουτ το οποίο βρήκε στα σώματα, ο Ιντζίδης προσπάθησε να διώξει την μπάλα, ωστόσο βρήκε συμπαίκτη του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη. Ωστόσο, στην εν λόγω φάση ο Αρετόπουλος άκουσε τον βοηθό του, σήκωσε οφσάιντ στην αρχή της φάσης και πάνω στον Παντίδο, με το ριπλέι να το δικαιώνει. 

Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε η φάση του πέναλτι για την οποία διαμαρτύρονται οι παίκτες του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο Βουό έκανε την κάθετη πάσα στον Χαντί, με τον τελευταίο να μαρκάρεται από τον Μπαργκάν και να πέφτει μέσα στην περιοχή. Ο παίκτης του ΟΦΗ φάνηκε να πέφτει σχετικά εύκολα στην φάση, ωστόσο στο ριπλέι φάνηκε πως υπάρχει επαφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις