Τσιώλης: «Το σκορ αδικεί τον Ηρακλή»

Ρεαλιστής ο Σάκης Τσιώλης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ηρακλή, χαρακτηρίζοντας θετικό το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελληνας τεχνικός:

«Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είχε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Βέροιας και γνωρίζαμε πως θα πιεστούμε. Βαθμολογικά για εμάς το αποτέλεσμα ήταν καλό, ο Ηρακλής έμεινε κάτω από εμάς, ενώ αν χάναμε θα μας είχε και από κάτω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Σε δύο τρεις περιπτώσεις, δεν λειτουργήσαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα αδικεί τον Ηρακλή. Και εμείς όμως σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια μας είχαμε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βάλαμε. Θετικό είναι το αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για την κακή απόδοση της ΑΕΛ: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είχαμε νευρικότητα. Και το γκολ που δεχτήκαμε ήταν σε κακό σημείο για εμάς. Με την είσοδο του Περόνε ο Ηρακλής έφερε τη μπάλα στην περιοχή μας, ενώ ο Λεοζίνιο μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα».

Για την «μάχη» της παραμονής: «Εχει ένα γύρο ακόμα εχουμ ΄σαν παιχνίδι λιγότερο. Και εμείς και ο Ηρακλής θέλουμε βαθμούς και νίκε για να φύγουμε από αυτή τη θέση για να ισθανόμαστε άνετα. Με πίεση δε μπορεί να παίξεις καλό ποδόσφαιρο

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δε θα έχουμε τέτοια πίεση με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 8 νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια και είναι σε καλή κατάσταση. Οπως και να έχει είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να αντιδράσουμε».