Ανακοίνωση παλαιμάχων της ΑΕ Διμηνίου

Ανακοίνωση παλαιμάχων της ΑΕ Διμηνίου
Με αφορμή τη σημερινή «μαύρη μέρα» όπως τη χαρακτηρίζουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Διμηνίου, εξαιτίας του ότι η ομάδα την οποία «υπηρέτησαν» δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί, εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση με την οποία προκαλούν την τωρινή διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και…

να παραδώσει την ομάδα «σ’ αυτούς που την πονούν πραγματικά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει χωρίς, ωστόσο, να επεισέρχονται σε περισσότερες λεπτομερείς.

Αυτούσια η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«28/1/2017. Μαύρη μέρα για την τεράστια ιστορία της ΑΕ Διμηνίου η σημερινή!
Η ομάδα μας μετά από 43 χρόνια λαμπρής πορείας, στα τοπικά κι όχι μόνο γήπεδα, ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μην κατέβει να αγωνιστεί σήμερα στο γήπεδο του Πτελεού με την ομώνυμη ομάδα.
Η ΑΕ Διμηνίου με τις άψογες γηπεδικές εγκαταστάσεις, με τα δυο γήπεδα (τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν εικόνα εγκατάλειψης), με το σύγχρονο γυμναστήριο, με ιδιόκτητα γραφεία και με κάποιες χιλιάδες ευρώ αθλητικό υλικό, έφτασε σε σημείο με τις επιπόλαιες- ερασιτεχνικές κινήσεις των διοικούντων να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ένα βήμα πριν την καταστροφή.
Όμως ο κόμπος κύριοι υπεύθυνοι της Διοίκησης της ΑΕ Διμηνίου, έφτασε στο χτένι. ΦΤΑΝΙΕ ΠΙΑ! Δεν έχετε το δικαίωμα να παίζεται με την ιστορία της ομάδας μας, εσείς που το καλοκαίρι εμφανιστήκατε ως σωτήρες… Το αποτέλεσμα είναι η ομάδα μας να καταντήσει σάκος του μποξ. Δεν γνωρίζεται τι βαρύτητα έχει το Σωματείο που διοικείτε και το έχετε θέσει σε λειτουργία αυτόματου πιλότου.
Κύριοι, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν κι αυτή τη στιγμή το σωστό είναι να παραδώσετε την ομάδα σ’ αυτούς που την πονούν πραγματικά.
Σ αυτούς που μάτωσαν για την κιτρινόμαυρη φανέλα, σ΄ αυτούς που χαράξανε την ιστορία της ΑΕ Διμηνίου
ΜΕ ΤΙΜΗ
Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΕ Διμηνίου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις