Συγκλονιστικός ο Ίωνας, 60-59 τη Νίκαια

Πολύ μεγάλη νίκη μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι πέτυχε ο Ίωνας που επιβλήθηκε με 60-59 της Νίκαιας στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ίωνας είχε εξαιρετικό τον Γεωργόπουλο που …βομβάρδιζε με τρίποντα την αντίπαλη ομάδα, ενώ τη σκυτάλη σην τρίτη περίοδο πήρε ο Ροδολάκης που ευστόχησε σε τρία τρίποντα και κράτησε την…

…ομάδα του στο παιχνίδι.

Στην τέταρτη περίοδο το ρόλο του ηγέτη ανέλαβε ο Φωτιάδης που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με δύο τρίποντα κι ένα έμμεσο τρίποντο. Η Νίκαια, 24” πριν τη λήξη ισοφάρισε σε 59-59, αλλά ο Ευθυμίου με μια εύστοχη βολή (στην εκπνοή αστόχησε ο Κυριακόπουλος) έδωσε τη νίκη στη βολιώτικη ομάδα.

Όλοι οι παίκτες του Ίωνα ήταν υπέροχοι, ενώ εξαιρετικό ήταν και το κοουτσάρισμα από τον Άγη Τζούμα. Από τη Νίκαια ξεχώρισαν οι Αθανασόπουλος, Μπλιάτζας και Σταυρόπουλος.

Δεκαλεπτα 10-10 26-27 32-32 60-59.
Ίωνας (Τζούμας) : Στεφόπουλος , Φωτιάδης Κ. 13(2), Φωτιάδης Φ. 8(1), Τσαρούχας, Ροδολάκης 11(3), Τέγος, Φαρμάκης Σ., Βασιλείου 2, Γεωργόπουλος 11(3), Κυρτσόγλου, Ευθυμίου 13, Κέτουλας 2.
Νίκαια (Πατάκης): Γίτσας, Αθανασόπουλος 16, Παρασκευόπουλος, Κυριακόπουλος 7, Γαλάνης 3, Τουρναβίτης 2, Σταυρόπουλος 13(1), Ρούσσος , Μπλιάτζας 18(2), Ζαβλιάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις