Πάνοπλος ο Ρήγας κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής (pregame)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται σήμερα Κυριακή στο Βελεστίνο. Ο Ρήγας Φεραίος στις 15.00 υποδέχεται τον Διαγόρα Σεβαστής και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2017, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1 και την «λευκή» ισοπαλία με τους Μαύρους Αετούς.

Ποντάροντας στην έδρα οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να κοντράρουν μία από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου διεκδικώντας την άνοδο στη Football League.
Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, ο τεχνικός του Ρήγα Λάκης Μπακάλης μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Χρήστου Σπαθή, ο οποίος θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε χάσει το ματς της Τετάρτης με τους Μαύρους Αετούς, καθώς ήταν τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Στην ομάδα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι κάτωθι 23 ποδοσφαιριστές: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Γιώργος Χατζής, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Τζοβάρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Δόσκορης και Γιώργος Λιτοσελίτης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γιάννης Τζίκας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις