Δύσκολο έργο με Χαλκίδα για τη Νίκη

Στη Χαλκίδα με τον ισχυρό Ν.Ο. Χαλκίδας αγωνίζεται σήμερα στις 16.00 η Νίκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής το πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» αναγνωρίζουν πως αποτελούν το αουτσάιντερ, καθώς η αντίπαλη ομάδα υπερτερεί σε εμπειρία, αλλά και σε άλλους τομείς. Γι’ αυτό και πρώτος τους στόχος είναι μία καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν ό,τι θα τους αναλογεί, χωρίς φυσικά να αγχώνονται για το θετικό αποτέλεσμα που αποτελεί δύσκολη υπόθεση.
Η Νίκη θα έχει και απουσίας, όπως αυτή του Ζήση Δελακά που έχει χτυπήσει στο μάτι και θα προφυλαχθεί. Εκτός είναι επίσης οι Λευτέρης Παρασκευάς, Πάρης Χατζηγούλας, Σπύρος Τζαμτζής λόγω εργασίας, ενώ για τον ίδιο λόγο ίσως χάσει το ματς και ο Γιώργος Κατσιγιάννης.
Στη διάθεση του τεχνικού Δημήτρη Μπλάνα θα είναι σίγουρα οι: Βασίλης Παρασκευάς (τερμ.), Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτρης Γκανάτσιος, Μάριος Βάτσιος, Στέφανος Τάσιος, Λάμπρος Μακρής, Νίκος Καραγκούνης, Δημήτρης Γλούμης, Νίκος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Πισσίας, Σταύρος Γιαβαρίδης, Γιάννης Κανάκης, Βάιος Καρτσάνας (τερμ.), Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Γιάννης Μόσιος (τερμ.).

Το σημερινό πρόγραμμα
Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 πόλο είναι το παρακάτω:
Κολ. Χαϊδαρίου, 13.00, Α.Ε. Χαϊδαρίου-Ν.Ε. Πατρών: Μπιράκης, Δημητροπούλου.
Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου, 14.00, Ο.Υ.Κ.Β.-Μίλων: Χατζηγούλας, Σπυρόπουλος.
Κολ. Χαλκίδας, 16.00, Ν.Ο. Χαλκίδας-Νίκη: Κ. Κυράνης, Καρκαντελίδης.
Κολ. Ηλιούπολης, 17.00, Ηλιούπολη-Νηρέας Γέρακα: Μπουδραμής, Δημητροπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις