Γκολ και θέαμα με Ιστιαία επιδιώκει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Αρχίζει σήμερα ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του 15 παιχνίδια για να κόψει πρώτος το νήμα στον 2ο όμιλο, να στεφθεί πρωταθλητής και να επιστρέψει στη Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στις 13.45 την Ιστιαία, στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας, μετά τις νίκες με Ρήγα Φεραίο και Θεσπρωτό.

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με στόχο να καλύψουν άμεσα τον ένα βαθμό διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή, να επιστρέψου σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα, υλοποιώντας στο τέλος τον στόχο της ανόδου. Αναμένεται ένας πολύ ενδιαφέρον δεύτερος γύρος, με τον Απόλλωνα Λάρισας να είναι ουσιαστικά ο αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στην κούρσα προς την άνοδο. Βέβαια και ο Διαγόρας, ο οποίος βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή και τέσσερις από τον Ολυμπιακό εξακολουθεί να ελπίζει, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει μπροστά ένας ολόκληρος γύρος και θα αντιμετωπίζει Απόλλωνα Λάρισας και Ολυμπιακό στην έδρα του.
Ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με την Ιστιαία στο Πανθεσσαλικό, στοχεύει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, συνδυάζοντας και καλό ποδόσφαιρο.
Ο Τίμος Καβακάς αναμένεται να κάνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, καθώς αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες. Από την άλλη θεωρεί πως τα συνεχόμενα ματς θα βοηθήσουν την ομάδα να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και ιδιαίτερα τους παίκτες εκείνους που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα και δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους.
Το δελτίο του Λόρι Κέρι είναι έτοιμο και πλέον η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει αν ο ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί ή όχι στην 18αδα. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Δημήτρη Σουάνη να ξεκινά στο βασικό σχήμα, μαζί με τον Κώστα Φλίγκο, με τον Ολυμπιακό να παίζει με επιθετικό σχήμα από την αρχή του αγώνα.
Ο Τίμος Καβακάς δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής δοκίμασε διάφορα σχήματα. Ωστόσο, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κατσούλης, ενώ στην άμυνα σίγουρη θέση έχουν οι Ζώνας και Ντόικιτς. Άγνωστο αν ο Ολυμπιακός θα παίξει με τρεις πίσω και αν ναι, ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης (Ιωαννίδης ή Στουρνάρας). Αν η διάταξη του Ολυμπιακού είναι 3-5-2, οι υπόλοιποι παίκτες της ενδεκάδας θα είναι οι Σταύρου, Οικονόμου, Μασάντο, Δωματάς, Μουκάμ, Σουάνης και Φλίγκος. Ο Τίμος Καβακάς δεν ανακοίνωσε την 18αδα του αγώνα και αυτό θα γίνει λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Η Ιστιαία δεν αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη, καθώς είχε δώσει νωρίτερα το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με την Αμβρακία Κωστακιών εκτός έδρας, από τη οποία ηττήθηκε με 2-0. Έρχεται στο Βόλο χωρίς άγχος, καθώς δεν είναι από τα παιχνίδια εκείνα που θα πρέπει να κερδίσει η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας, στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην Γ’ Εθνική.
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Παντελής Τρέβλας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας και Αθανάσιο Δέλλιο από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Χρήστος Κούγκουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις