Α. Αναστασίου: Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ιστιαία, τονίζοντας πως η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις αποφέρει καρπούς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «ερυθρολεύκων»:


«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ιστιαία. Είδαμε σήμερα πως αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Φαίνεται η δουλειά του προπονητή. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα μας πίεζε και θα μας δυσκόλευε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, πιέσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτό που βγάζουμε μέσα στο γήπεδο είναι θέμα δουλειάς. Δουλέψαμε με τα χιόνια, έχοντας πρόβλημα και με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον ρυθμό και στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι.
Θέλω και από μεριάς μου να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να μας ενθαρρύνει».

Γ. Πανάκης: Φτάσαμε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα
Ο αρχηγός της Ιστιαίας, Γιώργος Πανάκης, στις δηλώσεις του μετά το παινχίδι τόνισε πως ο Ολυμπιακός δίκαια νίκησε, ωστόσο, υποστήριξε πως η ομάδα του έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας καλή παρουσία στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της Ιστιαίας:

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μία ομάδα από την οποία θα δεχθούμε πίεση, δεν είναι τυχαία η βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού Βόλου. Για την Ιστιαία οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό είναι από τα πιο σημαντικά ματς της ιστορίας της, καθώς η ομάδα πριν από δύο χρόνια έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα.
Σήμερα βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιες απουσίες και αυτό που έχω να πω είναι πως είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Για δέκα λεπτά πριν το τέλος κρατούσαμε το θετικό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως σ’ αυτό το ματς δεν υπολογίζαμε να πάρουμε κάτι, ωστόσο, το παλέψαμε. Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς, μας πίεσε. Όμως δεν θεωρώ ότι είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Είχε ευκαιρίες πριν το γκολ, εννοείτε πως παίζει μέσα στην έδρα του, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και μεγαλύτερη εμπειρία.
Πιστεύω, ωστόσο, πως με εμφανίσεις σαν τη σημερινή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Με το πρόσωπο που δείχνουμε, είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να κάνει ένα καλό αποτέλεσμα μ’ έναν μεγάλο αντίπαλο, γιατί ο όμιλος έχει τέσσερις πέντε μεγάλες ομάδες. Εμείς δίνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πάρουμε κάτι καλό. Ο κόσμος της Ιστιαίας πιστεύω πως θα είναι περήφανος για μας. Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε να παίξουμε έναν «τελικό» και παίζεται η μισή χρονιά για μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις