Νίκη στο ρελαντί για Απόλλωνα Λάρισας

Ακόμα μια νίκη πέτυχε σήμερα (29/1) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας η οποία επιβλήθηκε με 3-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη επικράτησε στο ρελαντί της ηπειρώτικης ομάδας και έφτασε έτσι τους 40 βαθμούς παραμένοντας στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με λάσπη λόγω της κακοκαιρίας των προηγουμένων ημερών το γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει τρία τέρματα, να έχει και ένα δοκάρι, όπως δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο. Καλύτερη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, είχε την κατοχή, την υπεροχή και πέτυχε τρία τέρματα.

Μόλις στο 4′ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το σουτ εκτός περιοχής του Καρακατσάνη να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 11 από κόρνερ του Μηνά ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αρτινών για το 1-0.

Η Φιλιππιάδα είχε δοκάρι στο 24′ στην μοναδική της απειλή στο πρώτο μέρος με το σουτ του Μπαλογιάννη να βρίσκει στην αριστερή δοκό του Φιρινίδη και να φεύγει άουτ με την τελευταία καλή στιγμή να είναι στο 27′ με το ανάποδο του σκόρερ του Απόλλωνα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη ο Απόλλων συνέχισε στο ίδιο τέμπο …ισοφαρίζοντας τα δοκάρια και πετυχαίνοντας άλλα δυο τέρματα για την νίκη με 3-0 απέναντι στον αρτινό σύλλογο.

Στο 47′ ο Διβανές με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ύστερα από κόρνερ του Πέντα ο Ιορδανίδης με τον Νταντάι διεκδίκησαν την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το κεφάλι του παίκτη του Απόλλωνα.

Στο 64′ ο Πέντα με δυνατό σουτ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Τρανουλίδη, ενώ ο Τάσος Κυριάκος στο 81′ με ωραίο ευθύβολο σουτ από τα δεξιά πέτυχε το τελικό 3-0.

Ακόμα μια νίκη λοιπόν για τον πρωτοπόρο Απόλλων Λάρισας που συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά του για άνοδο στην Football League όπου την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στην Άρτα την Αμβρακία Κωστακιών.

Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Φραγιός, Χουζάνας)

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Διβανές (64′ Σουλίδης), Καρακατσάνης (70′ Κυριάκος), Σαχινίδης, Πέντα (81′ Καμπέρης), Μηνάς

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσος (70′ Τσιφλίδης), Άτσκα (84′ Χαριτόπουλος), Μπαστάνης (89′ Καρατζάς), Μπαλογιάννης, Κουμπής.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις