Έχασε από ανώτερο αντίπαλο ο Ρήγας

Σ’ ένα παιχνίδι όπου διεξήχθη κάτω από πυκνή ομίχλη, ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε με 2-0 από τον Διαγόρα Σεβαστής στο Βελεστίνο, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2017, ενώ αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη φετινή εντός έδρας, μετά από αυτή της πρεμιέρας από την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Ο Διαγόρας παρουσιάστηκε καλύτερος του Ρήγα και πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 17′ ο Δεμηρτζόγλου, ενώ στο 75′ ο Μπενίσκος έγραψε το 0-2.
Οι «κυανόλευκοι» ήταν κατώτεροι του αναμενομένου, ο Διαγόρας επέβαλε τον ρυθμό του και έφτασε δίκαια στη νίκη, παρότι οι Βελεστινιώτες εκφράζουν παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Τζοβάρα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Στο πρώτο γκολ του Διαγόρα είχε προηγηθεί φάουλ στον Γκίκα, το οποίο δεν δόθηκε, ενώ γενικά ο διαιτητής «έσπρωχνε» τους φιλοξενούμενους.
Οι παίκτες του Ρήγα αντιμετώπισαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία ευκαιριών, ενώ η άμυνά τους.
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις με τον Διαγόρα να ανοίγει το σκορ στο 17′. Ο Καρατζάογλου υπέπεσε σε φάουλ πάνω στον Γκίκα, χωρίς ο διαιτητής Τζοβάρας να το καταλογίσει, με τους φιλοξενούμενους να βγουν στην αντεπίθεση. Ο Δεμηρτζόγλου έφυγε από το χώρο του κέντρου, οι παίκτες του Ρήγα δεν μπόρεσαν να τον ανακόψουν, με τον επιθετικό του Διαγόρα να ξεπερνά και τον Παπαγιάννη και με πλασέ να γράψει το 0-1.
Ο Ρήγας δεν μπορούσε να αντιδράσει και με εξαίρεση τη φάση του 21ου λεπτού, όταν ο Σπαθής σούταρε από μακρινή απόσταση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Βασιλειάδη. Ο Διαγόρας μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους είχε ένα καλό σουτ με τον Μπενίσκο το οποίο δεν βρήκε το στόχο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας είχε μια ευκαιρία με τον Κιπτίου στο 70′, ο οποίος σούταρε άουτ, για να γίνει το 0-2 στο 75′ από τον πολύπειρο Μίμη Μπενίσκο. Ο σέντερ φορ του Διαγόρα σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βουραζέρη και πήρε ύψος για να καταλήξει στα δίχτυα του Παπαγιάννη .
Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας).
Κίτρινες: Κιπτίου-Μπενίσκος, Δημητρίου, Κατσιαμήτας.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Μπόρας (46′ Χίσα), Κιπτίου, Γεωργατζής (61′ Καναβός), Τζοβάρας (74′ Τσελεπής), Γκίκας, Σέττος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (79′ Μίχος), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Μυλωνάς (65′ Κατσιαμήτας), Καράμπελας (86′ Τάχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις