Νίκη για τον Ο.Υ.Κ.Β. 13-8 τον Μίλωνα

Σημαντική νίκη με 13-8 πέτυχε ο Ο.Υ.Κ.Β. στην αναμέτρηση με τον Μίλωνα στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, για την 4η αγωνιστική της Α2 πόλο ανδρών. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για το βολιώτικο συγκρότημα, που το φέρνει στην 4η θέση της κατάταξης, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Ο.Υ.Κ.Β πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά στο σκορ (7-5). Διατήρησε, ωστόσο, το προβάδισμα και στα δύο οκτάλεπτα.
Με καλύτερες επιλογές σε άμυνα και επίθεση στην τρίτη περίοδο, η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη πέτυχε τέσσερα γκολ, έναντι ενός του Μίλωνα αυξάνοντας το δείκτη του σκορ σε 11-6. Με καλή ψυχολογία στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να συντηρήσουν τη διαφορά των πέντε γκολ και να πανηγυρίσουν τη νίκη (δεύτερο σε τρία εντός έδρας ματς).
Για τον Ο.Υ.Κ.Β. τέσσερα γκολ σημείωσε ο Κολημήτρας και τρία ο Στεργίου.
Διαιτητές: Χατζηγούλας, Σπυρόπουλος.
Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 4-1, 2-2.
Ο.Υ.Κ.Β. (Ζ. Μαρινάγης): Βόντζος, Παπαβασιλείου 2, Μάρκου, Χαλάς, Κολημήτρας 4, Χρ. Μαρινάγης 1, Δημητρίου, Κ. Καραΐσκος, Στεργίου 3, Βαφειάδης 2, Νασιάκος, Γιάγκος 1, Νάσιος, Μ. Καραΐσκος, Τζιανής.
ΜΙΛΩΝ (Ξανθόπουλος): Κονταξής, Μανάλης, Χαλιασός 2, Οικονομίδης 2, Κανελλόπουλος, Δούκας 1, Καλογερόπουλος 2, Αμπατζόγλου 1, Μυλωνάκης, Αρβανίτης, Ξιάρχος, Μπουργούρης.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις