Επιστροφή στις νίκες για Ηρακλή

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ηρακλή Β., που επικράτησε στο Βασδέκειο επί της Αγ Παρασκευής με 1-0. Για την ομάδα του Κ. Κοκκινάκη, ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκεται σε περίοδο ανακατατάξεων και το «τρίποντο» ελπίζουν ότι θα επαναφέρει τη χαμένη ψυχολογία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής είχε να κερδίσει από την 9η αγωνιστική… 

Από την άλλη πλευρά οι νεαροί παίκτες της Αγ. Παρασκευής, υπέστησαν ακόμη μια ήττα και πλέον βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οπωσδήποτε το έργο του Στ. Μαλακασιώτη είναι πολύ δύσκολο, σε ότι αφορά στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία και ίσως η ενίσχυση με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές να είναι επιβεβλημένη.
Το γκολ που έκρινε το νικητή, σημείωσε στο 30′ Ασλάνογλου με προβολή από κοντά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Δαμάσκου κι απόκρουση του τερματοφύλακα.
Για τους φιλοξενούμενους, «μοιραίος» ο Καραγιάννη αφού σε εξαιρετικές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μέσα από τη μικρή περιοχή.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Τζιόλας ( 80′ Μανούσος), Δαμάσκος, Γιαουπλάρι, Πριονιστής, Μπέσσας, Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Λιόλιος, Βλιώρας (60′ Λιάκος), Κυπτίου
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Γιάτσιος, Τσιγκλιφής, Σιγάλας, Κόφφας (72΄Κούκιος), Κουσιαρής, Αγραφιώτης, Καραγιάννης, Μαρμαρινός, Παπουτσής (62′ Μπόλης)

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις