Τέταρτος… με «τεσσάρα» ο Άρης

Μετά την «παραφωνία» της περασμένης Πέμπτης, όπου ο Άρης ηττήθηκε στη Σκιάθο σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, η ομάδα των Μελισσατίκων επέτρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Αίαντα Σούρπης με 4-1, παραμένοντας σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, κάτι που φάνταζε αδιανόητο ως…

την τέταρτη αγωνιστική, οπότε έκανε την πρώτη του νίκη, καθώς είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις ήττες.
Ένα γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους στο α’ μέρος, με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, αλλά κι ένα ξέσπασμα στο β’ μέρος σε διάστημα λίγων λεπτών, έκριναν την αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους απλά να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Σούρπης είχε πολλά προβλήματα απουσιών για διάφορους λόγους και γι’ αυτό ήταν διαθέσιμοι μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές.
Στο 11′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Τσίρος με εντυπωσιακό σουτ, για να περάσουμε στο β’ ημίχρονο όπου με γκολ των Θεοδοσιάδη, Νούσια και Γούτσιου το διάστημα 60′- 65′, το σκορ έφτασε στο 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 4-1 με σουτ του Μπιρτσάι, περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Θεοδοσιάδης, Γκοτσόπουλος, Γκίνης, Γούτσιος, Γκάγκας (55′ Κάρρος), Τσιαντής, Αποστολίδης (58′ Δημόπουλος), Μερμίγγης (46′ Ίμπρα), Τσίρος, Νούσιας.
ΑΙΑΣ: Γελές, Καλοδήμος, Παπανικολόπουλος, Κραβαρίτης, Γ. Δημητρίου, Γρούνας, Μπιρτσάι, Γαρυφάλλου, Χριστέλος, Κατσαβριάς, Χειλάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις