Λ. Μπακάλης: Είχαμε κακή αγωνιστική συμπεριφορά

Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, από την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-2 στο Βελεστίνο, καθώς όπως τόνισε στις δηλώσεις του, περίμενε καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά από τους παίκτες του. Εξέφρασε, επίσης, παράπονα για τη διαιτησία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και χάσαμε δίκαια. Είχαμε κακή αγωνιστική συμπεριφορά με πολλά λάθη, ενώ χάσαμε σχεδόν όλες τις κόντρες, αφού παρουσιαστήκαμε λιγόψυχοι στις προσωπικές μονομαχίες.
Κάναμε λάθη στις πάσες και στα κοντρόλ. Πολλές φορές γινόταν κοντρόλ σε δεύτερο και τρίτο χρόνο με συνέπεια να χάνεται η μπάλα, καθώς ο αντίπαλος μας πίεζε σωστά. Ήταν πειθαρχημένος και έβγαινε στην κόντρα με αξιώσεις. Ο Διαγόρας μπήκε καλύτερα στο ματς και εκεί που είχαμε αρχίσει να ισορροπούμε δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Ο Δεμηρτζόγλου έκανε κούρσα 70 μέτρων και δυστυχώς δεν μπόρεσε κανείς παίκτης μας να τον κόψει. Δεν υπάρχει δικαιολογία… Συγχαρητήρια στον Διαγόρα που ήταν η καλύτερη ομάδα».
Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αναλυτικά:
Για το αν θα επηρεαστεί ψυχολογικά η ομάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε αρνητικά. Και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις λειτουργήσαμε σωστά. Αυτό βγαίνει από το γεγονός ότι είμαστε οικογένεια στον Ρήγα. Ακόμη και στις δύσκολες ημέρες δεν υπάρχουν κλυδωνισμοί. Τα βρίσκουμε μεταξύ μας και γι’ αυτό βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο τόσα χρόνια».
Για το φάουλ που δεν δόθηκε στον Γκίκα πριν το 0-1: «Η φάση αυτή επηρέασε τον αγώνα διότι αντί να δεχόμασταν γκολ θα κάναμε εμείς μία τελική προσπάθεια. Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία διότι δεν ήμασταν και εμείς καλοί. Όμως όπως βλέπετε μέσα στο Βελεστίνο έρχονται αξιολογημένοι διαιτητές που παίζουν 50-50 και καλά κάνουν. Αντίθετα, εκτός έδρας δεν παίρνουμε τίποτα. Αν κάποιος «σφυρίξει» 80-20 εναντίον μας είμαστε και ευχαριστημένοι διότι συνήθως το ποσοστό είναι 100-0. Το ξαναλέω, ότι μέσα στο Βελεστίνο υπάρχει ισονομία από τους διαιτητές, αλλά και εμείς θέλουμε τέτοια αντιμετώπιση εκτός έδρας».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις