Παπαδόπουλος: Φαβορί για την άνοδο ο Ολυμπιακός Β.

O προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής, Κώστας Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα στο Βελεστίνο, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη που σημείωσαν, τονίζοντας, ωστόσο, πως κατά τη γνώμη του ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει στο τέλος πρώτος και θα πάρει τη άνοδο στη Football League:

«Παίξαμε με μία καλή ομάδα. Ξέραμε ότι στην έδρα του ο Ρήγας Φεραίος έχει μεγάλη συγκομιδή βαθμών και ότι δύσκολα θα περνούσαμε από εδώ, όπως και έγινε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι είχαμε τα «ηνία» του αγώνα, καθώς δημιουργήσαμε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες.
Προηγηθήκαμε στο α’ ημίχρονο, ενώ στο β’ είπαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμα κρατώντας το «μηδέν» στην άμυνα και αν μας δινόταν η ευκαιρία να πετυχαίναμε ακόμη ένα τέρμα και να «κλειδώναμε» το ματς, όπως και συνέβη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι πήραν μία σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα και να ευχηθώ στον κ. Μπακάλη και την ομάδα του Ρήγα Φεραίου καλή συνέχεια».
Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει στόχο τον τίτλο, απάντησε ως εξής: «Η ομάδα μας δημιουργήθηκε το καλοκαίρι με στόχο να σωθεί γρήγορα και να κάνει μια καλή πορεία. Το καλό είναι πως έφτασε σε σημείο να κάνει πρωταθλητισμό, κάτι που βγήκε από τη σωστή δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Πάντως, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι δύο είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, ο Απόλλων Λάρισας και ο Ολυμπιακός Βόλου και κατά την κρίση μου ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πρώτος».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις