Κοντά σε Γαρυφαλλόπουλο και Χατζόγλου η Νίκη

Κοντά στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Ο 21χρονος επιθετικός για τον οποίο το goalpost.gr είχε γράψει ότι απομένουν τα τυπικά είναι ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να ολοκληρωθεί σήμερα και να ανακοινωθεί από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ έχει αγωνιστεί με την ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική (2013-14), όπου είχε 10 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στη συνέχεια ήταν μέλος του ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (2014-15, χωρίς συμμετοχή). Την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2015-16, 16 συμ., 3 γκολ) αγωνίστηκε με τα χρώματα των Παναρκαδικού ενώ στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Πανθηραϊκού κατέγραψε 11 συμμετοχές με ένα γκολ.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Τάσου Χατζόγλου. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκε στον Θεσπρωτό, έχοντας 6 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Τάσος Χατζόγλου έχει συνολικά 64 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League κι έρχεται να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας μετά και την αποχώρηση του Βαλάντη Κόκκα.

Εκτός των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών η διοίκηση κάνει προσπάθειες για να φέρει στην ομάδα τρεις ακόμη παίκτες. Πρόκειται για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, για έναν τερματοφύλακα και ένα χαφ. Ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα Δευτέρα ή το αργότερα αύριο, τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις