Αντίθετες πορείες για Ολυμπιακό και Ζάκυνθο

«Τρία στα τρία» μετρά ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο του (δύο νίκες για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να δώσουν το Σάββατο 24/1 συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στη Ζάκυνθο εκτός έδρας.
Στο νησί…

…του Ιονίου θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία (ο Ολυμπιακός είναι 3ος με 20 βαθμούς και η Ζάκυνθος 5η με 18 έχοντας ένα ματς λιγότερο). Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες στα τελευταία παιχνίδια έχουν αντίθετη πορεία.
Η Ζάκυνθος είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (πέντε νίκες, μία ισοπαλία, ενώ έκανε και το ρεπό της), με την τελευταία νίκη να σημειώνεται στις 7 Δεκεμβρίου, όταν για την 7η αγωνιστική είχε νικήσει με το εντυπωσιακό 5-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο νησί. Έκτοτε αγνοεί τη νίκη, γνωρίζοντας τρεις συνεχόμενες ήττες από Λαμία (εντός), Ηρακλή (εκτός) και Καλαμαριά (εντός έδρας), απέσπασε δύο ισοπαλίες εκτός έδρας από Αγρ. Αστέρα και Πιερικό, ενώ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το ντέρμπι με την ΑΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ζάκυνθο την προσεχή Τετάρτη 28/1.
Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να θέλει να πάρει «εκδίκηση» για την ήττα στο Βόλο, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, τότε που η Ζάκυνθος αιφνιδίασε τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα, παίρνοντας τη νίκη με 0-2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις