Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ΣΔΥΒ (vid & pics)

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου τη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου σε μία εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από τη μαζική παρουσία των μελών και φίλων του, που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο κατάμεστο κέντρο που έγινε η γιορτή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΔΥΒ

Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφεριάρχης κ.Γιώργος Κίτσιος, από τον Δήμο Βόλου η πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ κα Σοφία Χάλαρη η οποία μάλιστα είναι μέλος του ΣΔΥΒ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ.Νίκος Γούλας, ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου κ.Κώστας Κυριαζής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κ.Αποστόλης Γούλας, τα μέλη του ΔΣ του ΣΔΥΒ, τα μέλη του συλλόγου με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Αξιοσημείωτη η παρουσία στην εκδήλωση ενός από τους κορυφαίους Σπαρταθλητές όλων των εποχών που έχει αναδείξει η πατρίδα μας, του Στέργιου Αναστασιάδη. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση από τον Στέργιο Αναστασιάδη, του νέου Σπαρταθλητή του ΣΔΥΒ Νίκου Σιδηρόπουλου.

Δέκα ήταν οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου που βραβεύτηκαν για τη διαχρονική προσφορά τους στον σύλλογο και τον αθλητισμό της Μαγνησίας και όχι μόνο. Έτσι εκτός από τον Νίκο Σιδηρόπουλο έγιναν οι εξής απονομές:

Στον Γιώργο Καλαντζή που συμμετέχει σε πολλούς αγώνες κάθε χρόνο και πάντα διακρίνεται όχι μόνο στην ηλικιακή του κατηγορία, αλλά και στη γενική κατάταξη κάθε φορά.

Στον Αλέξη Παπαλεξίου που έχοντας σταδιακή άνοδο κάθε χρονιά έχει φτάσει τις επιδόσεις του σε υψηλό επίπεδο, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών γενικής κατάταξης και σε διεθνείς αγώνες (σε Νεα Υόρκη και Λεμεσό) στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στον Σεραφείμ Τσαμασιώτη που ακούραστος συμμετέχει σε αγώνες μικρών και μεγάλων αποστάσεων τόσο στους δρόμους όσο και στο βουνό.

Στη Βάσω Τασιώνη που για περισσότερα από 30 χρόνια τρέχει σε Μαραθώνιους ενώ επισκέπτεται τακτικά τον σύλλογο και μετέχει στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του παρότι μένει στη Πτολεμαΐδα.

Στον Γιώργο Γκαβαρδίνα που επίσης για περισσότερα από 30 χρόνια τρέχει σε Μαραθώνιους, ενώ έχει φέρει δεκάδες νέους αθλητές στον σύλλογο παρακινώντας συναδέλφους του από το Νοσοκομείο Βόλου όπου εργάζεται να γνωρίσουν τον αθλητισμό και το τρέξιμο.

Στην Αλεξία Τζήμου που επί πολλά χρόνια είναι πάντα παρούσα στις αποστολές, τις δράσεις και τους αγώνες του ΣΔΥΒ.

Στον Γιάννη Μελαχροινάκη, παλιό κωπηλάτη σημαντικών διακρίσεων, που με τον ίδιο ζήλο ασχολείται και με το τρέξιμο εκπροσωπώντας τον σύλλογο.

Στη Χριστίνα Χατζηγιαννίδου που πάντα παρούσα στις δράσεις του συλλόγου, όχι μόνο τρέχει στους αγώνες αλλά και υποστηρίζει βοηθώντας κάθε αποστολή ή διοργάνωση.

Στον Ανάργυρο Ζαφειρίου που εδώ και χρόνια είναι παρόντας σε κάθε δράση και αποστολή του ΣΔΥ Βόλου και παρακινεί νέο κόσμο να αγαπήσει τον αθλητισμό.

Ο Αντιπεριφεριάρχης κ.Γιώργος Κίτσιος απηύθυνε λόγο και συνεχάρη τον σύλλογο και τα μέλη του για τις κινήσεις τους. Η πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ κα Σοφία Χάλαρη μίλησε για τις προσεχείς δράσεις που αναμένεται να είναι το ίδιο εντυπωσιακές. Ο πρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ. Νίκος Γούλας συνεχάρη τον ΣΔΥΒ και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία του. Ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου κ.Κώστας Κυριαζής αναφέρθηκε στον απολογισμό του 2016 που παρουσίασε υπερδιπλάσια δράση από οποιαδήποτε προηγούμενη χρονιά. Ο σύλλογος συμπλήρωσε φέτος 28 χρόνια από την ίδρυσή του, είναι ένα από τα παλαιότερα σωματεία δρομέων στην Ελλάδα, και ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τυχερούς της βραδιάς να αναδεικνύονται οι Εμμανουέλα Μανούσου, Δημήτρης Ρούσης, Γιάννης Παπαλεξάνδρου οι οποίοι κέρδισαν δώρα των χορηγών που προσέφεραν το κατάστημα Adidas Βόλου, Nice Day Ηρώ Καρασμάνογλου, Γιακάκογλου Sport. Η βασιλόπιτα όπως πάντα, ήταν προσφορά της Ευαγγελίας Παπαχρήστου. Οι εκτυπώσεις έγιναν από το τυπογραφείο του Παντελή Σάμιου. Στο video wall προβλήθηκε 3ωρο βίντεο που επιμελήθηκε ο Κώστας Παλάντζας με παρουσίαση όλων των δράσεων του ΣΔΥΒ το 2016. Ο Σύλλογος επίσης ευχαριστεί το μέλος του Στάθη Καραδημητρίου για τις φωτογραφίες, όπως και για τη μουσική που έπαιξε με το ακορντεόν ενισχύοντας τους μουσικούς του μαγαζιού κατά τη διάρκεια του γλεντιού που ακολούθησε μετά τη κοπή της πίτας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας εύχεται Καλή Χρονιά, και τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο για το 2017 !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις