Οι κορυφαίοι της Football League

Στον Αλέκο Βοσνιάδη απονεμήθηκε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της περυσινής σεζόν στη Football League, κατά την 35η “Γιορτή του Ποδοσφαιριστή” που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν αυτός που καθοδήγησε την Κέρκυρα στην άνοδό της από τη Football League στη Super League.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης φέτος ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στον πάγκο της Βέροιας, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων με στόχο νέα άνοδο στη Super League.

 

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε αυτός της ΑΕΛ, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, εκ των βασικών στελεχών των “βυσσινί” στην πορεία επιστροφής τους από την Football League στη Super League.

 

 

Ο Γιάννης Μασούρας, πάλι από την ομάδα της Λάρισας, κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της περυσινής σεζόν στη δεύτερη κατηγορία και παρέλαβε το βραβείο του από τον Γιάννη Γκούμα. Αφιέρωσε τη διάκριση στη θεσσαλική ΠΑΕ, στους προπονητές και την οικογένειά του.

 

 

Ο Ιβοριανός μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Εμανουέλ Κονέ, παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή της περυσινής σεζόν, από τα χέρια του Ισπανού πρώην φορ του Άρη, Νταβίντ Αγκάνθο.

 

 

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Football League αναδείχθηκε ο φορ των Τρικάλων και πρώτος σκόρερ της περυσινής σεζόν, Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.

 

 
sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις