Παρουσίασε Μανθάνο ο Απόλλων Λάρισας (video)

Το νέο του μεταγραφικό απόκτημα παρουσίασε ο Απόλλων Λάρισας. Ο Ματίας Μανθάνο στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της νέας του ομάδας υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να πετύχει ο Απόλλων τους στόχους του. Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Απόλλωνας Λάρισας παρουσίασε την Κυριακή (29/01) μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας (3-0) το νέο του, μεταγραφικό απόκτημα τον Αργεντινό φορ Matias Manzano ο οποίος τυπικός στην συμφωνία του, με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά, έφθασε το Σάββατο (28/01) το απόγευμα στην Λάρισα και την επομένη (Κυριακή 29/01) βρέθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και παρακολούθησε τον αγώνα της νέας του ομάδας.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία μετά από παραίνεση του προπονητή μας κ. Σάκη Θεοδοσιάδη να πάει στα ποδυτήρια και να γνωρίσει όλους τους καινούργιους του, συμπαίκτες, πλήν ενός που τον ήξερε ήδη και δεν είναι άλλος από τον Marcello Penta.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας κ. Λάζαρος Παπαδούλης έκανε την παρουσίαση του παίκτη, παρουσία και του εκπροσώπου κ. Ρήγα Στύλα, αλλά και παρουσία επίσης του διοικητικού παράγοντα κ. Χρήστου Μπουχουρίδη.

Τον παίκτη καλωσόρισε επίσημα ο κ. Μπουχουρίδης που του ευχήθηκε πολλές επιτυχίες με την λαρισινή ομάδα με την οποία ευχήθηκε να πετύχει την άνοδο στην Football League, ενώ τόνισε γιατί όχι και του χρόνου, να συνεχίσουν οι δύο πλευρές να είναι μαζί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντίνος στράικερ ευχαρίστησε την ομάδα του Απόλλωνα για την επιλογή της στο πρόσωπο του και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η λαρισινή ομάδα τους στόχους της.

Δείτε στο παρακάτω video την παρουσίαση του νέου Αργεντίνικου αποκτήματος των Λαρισαίων, Matias Manzano (Ματίας Μανσάνο)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις